Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Curasept oral care system ads 712 зубна паста, 75 мл

360 грн
Описание

Гелева зубна паста ефективно допомагає в досягненні і підтримці хорошого рівня гігієни особам, які використовують ортопедичні конструкції і брекет-системи, а також пацієнтам з імплантатами.

Гелева паста Curasept в основі якої міститься 0.05% хлоргекседин біглюконат, чинить ефективну антибактеріальну захист.

Тривалий захисний ефект полягає у відсутності в зубній пасті Курасепт агресивних пенящих агентів SLS. М'яка , неабразивная ця гелева консистенція надасть самий ніжний догляд за стоматологічною гігієною. Зміст 0.05% фториду, не залишить без уваги ослаблені і навіть оголені шийки зубів, надійно захистивши їх на тривалий строк.

Рекомендована для підтримання якісного догляду гігієни у осіб, які використовують ортопедичні та ортодонтичні конструкції, пацієнтам з імплантатами. Необхідна для дбайливого догляду за рецедивах афтозного стоматиту. Надійна система ADS від Curasept допомагає в підтримці і досягнення якісного рівня стоматологічної гігієни, зменшуючи можливості потемніння зубів.

Інгредієнти

Сорбітол, вода, гідратований діоксид кремнію, гліцерин, ксиліт, Peg-40 гідрогенізована рицинова олія, кокамідопропілбетаїн, ароматизатор, хлоргексидину диглюконат, целюлозна камедь, аскорбінова кислота, натрію метабісульфіт, сахарин натрію, натрію метилпарабен, цитрат натрію 42090.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Объем:
75 мл
Продавец
alla_...
Open-White
Тернополь
72% выполненных заказов
Была