Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Інтердентальна зубнв щітка

130 грн
Описание

⠀💢 DAS EXPERTEN INTERDENTAL ЗУБНА ЩІТКА ДЛЯ ЯКІСНОГО ОЧИЩЕННЯ МІЖЗУБНИХ ПРОМІЖКІВ ТА БОКОВИХ ПОВЕРХОНЬ ЗУБІВ

💢 Das Experten Interdental - сучасний підхід до піклування за вашими зубами ☑️

Ціна показана за комплект

💢 Інтердентальна зубна щітка від компанії Das Experten виготовлена з високоякісних матеріалів що забезпечують її високу ефективність та можливість тривалого використання.
💢Гнучкий стрижень, який дає змогу дістатися до важкодоступних ділянок, зроблено зі спеціальних інтактних сортів сталі, що не піддаються окисленню.‼️
💢 М’які та пружні щетинки забезпечують якісне очищення міжзубних проміжків та бокових поверхонь зубів, недоступних для звичайної щітки.
💢 Зручна ручка допомагає міцно утримувати щітку при процедурі чищення, а захисний ковпачок запобігає забрудненню при зберіганні

💢 Для чого потрібна Das Experten Interdental? Хіба звичайної щітки замало?

💢Використання інтердентальної щітки є дуже важливою частиною догляду за здоров’ям зубів та дотриманням належної гігієни ротової порожнини.
ЇЇ доповнення до чищення зубів звичайною щіткою дозволяє істотно знизити ризик розвитку карієсу і запалення ясен.
💢Використовуючи звичайну зубну щітку ми можемо якісно чистити лише фронтальні та жувальні поверхні зубів. Її щетинки погано дістаються до бокових поверхонь зубів та лише неглибоко проникають у простір між зубами.
В результаті чищення залишається недосконалим, починається скупчення зубного нальоту та залишків їжі, які є сприятливим середовищем для розмноження патогенних мікроорганізмів.
Із часом це призводить до виникнення неприємного запаху з рота та появи карієсу.
💢 Регулярне використання для чищення зубів інтердентальної щітки дозволяє більш ретельно чистити зуби, що є гарною профілактикою виникнення карієсу і захворювань ясен.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
iyal-clab
iyal-clab
Славутич
Была

Похожие товары