Все категории
Добавить товар

Набір для чищення зубів heartyfly

550 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Набір для чищення зубів Heartyfly для домашнього догляду за зубами
4 змінні чистячі головки та 5 режимів, 5 інтенсивностей, підходить для початківців, USB-акумуляторний USB-кабель у комплекті

▪️Простий у використанні: ви можете доглядати за зубами вдома, а деякі стоматологічні проблеми можна легко вирішити. ▪️За допомогою кабелю USB його можна заряджати від Power Bank, ноутбука, портативного пристрою. Новачкам рекомендується починати з найнижчого рівня. Ви можете збільшити інтенсивність після отримання досвіду.
▪️4 змінні чистячі головки: оснащено 4 ергономічними очисними головками, а саме 2 розділеними на гострі та 2 плоскі. ▪️Підходить для різних зон зубів і для вирішення різних стоматологічних проблем.

Примітка: коротко натисніть кнопку живлення, загориться зелений індикатор, що означає, що пристрій працює нормально (перед використанням немає вібрації, це нормально, не думайте, що пристрій зламався). Чистяча головка вібрує, коли торкається твердих предметів, таких як зуби та каміння (ручка ніколи не вібрує). Чистяча головка не вібрує, коли вона торкається м’яких предметів, наприклад ясен (для захисту ясен)
Безпечний і безболісний: за спеціальною технологією, не шкодить зубам. Є 5 різних режимів і підходить для потреб різних груп людей, дорослих і дітей, а також домашніх тварин, наприклад, собаки.
Світлодіодний ліхтар: вбудований світлодіодний ліхтар, який легко розпізнає проблему зуба та забезпечує точне чищення. Весь дизайн ергономічний і відповідає звичкам експлуатації

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин

Похожие товары