Все категории
Добавить товар

Зубна щітка xiaomi socare soocas x3\ оригінал! остання віра

1350 грн
Описание

Представляємо в Україні просунуту зубну щітку!

Версія друга (друга ревізія), кнопка овальна!
Білі — 1350
Чорні + 50

Усі щітки запечатані в заводську плівку!

Також можете придбати додатково насадки, які виробляються в коробочці по 2 шт. , запечатані! В наявності:

"Clean" — білі, чорні — 300. паковання з 2 шт.

Xiaomi Soocas X3 — це електрична зубна щітка, яка створена компаній Xiaomi та партнерами в межах екосистеми для розумного дому MIJIA. Цього разу Xiaomi інвестувала в інноваційний стартап Socare Cassels, який був створений минулого року, нова розумна зубна щітка стала результатом цієї співпраці.

Основний "двигун" побудований за принципом магнітної левітації, у процесі обертання створюється звукова хвиля та гойдалки мотора починають коливатися з частотою 37200 разів на хвилину. У такий спосіб щітка максимально ефективно очищає порожнину рота, оскільки вона рухається більше разів за один захід, ніж аналогічні рішення від інших брендів.

Серед інших фішок — захист від потрапляння вологи за промисловим стандартом IPX7, так що щітку легко можна повністю мити під струменем води. Усередині встановлений акумулятор на 1000 мА·год, компанія повідомляє, що у разі активного використання щітка працює 25 днів від одного заряду, практично як Mi Band 2. Час повного заряду акумулятора становить 16 годин, є підтримка бездротового заряджання для максимальної зручності.

Сама щітка спроєктована та розроблена американською компанією DuPont, загалом є дві версії щітки для дорослих і для дітей, які відрізняються розмірами.

Крім цього, Xiaomi Socare під'єднується до смартфона через Bluetooth через спеціальний застосунок, у якому зображається різна статистика та заряд батареї щітки.

Головні фішки Socare Х3:

# інноваційна система очищення
# защита от влаги IPX7
# 25 днів автономності
# стильний дизайн
# Bluetooth-під'єднання до смартфона та зображення статистики

У наявності! У комплекті зі щіткою одна насадка!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары