Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

G.u.m trav-ler міжзубні йоршики 1.2 мм, 6 штук

190 грн
Описание

Trav-Ler 1,2 мм від бренду GUM - це інноваційна модель міжзубних щіток. Застосування цієї щітки надає професійний контроль за нальотом для оптимального здоров'я ясен. Йоржик для зубів GUM видаляє на 25% більше зубного нальоту завдяки трикутній формі щетинок (в порівнянні з традиційним нейлоновим волокном). Щітка має зручний рельєфний держатель, який легко згинається і надає легкий доступ до зубів заднього ряду.

Міжзубна щітка необхідна для:

видалення залишків їжі і бактеріального нальоту із проміжків між зубами
обробці контактних поверхонь зубних рядів
чистки брекет-систем, ретейнер, зазорів між їх елементами
очищення зубних протезів
зняття з зубів і міжзубних ділянок пігментації від кави, вина, чаю, сигарет, соків
Особливості: для захисту ясен від травмування передбачено спеціальне покриття каркасної дроту, а також заокруглення всіх контактних частин. Інтердентальних щітка має рухливу шию і може використовуватися під будь-яким зручним кутом для обробки кутових зубів. Міжзубної йоржик має запатентованою форму щетинок. Кожна щіточка має захисний гігієнічний ковпачок.

Рекомендації щодо застосування: вставити інтердентальної щітки між зубами, в міжзубний проміжок або під зубне пристосування, зігнути під кутом 35-45 градусів для більшої зручності. Вводити в кожен зазор між зубами і ортодонтическими механізмами. Чистку проводити поступальними і обертальними за годинниковою стрілкою рухами. Повторювати щодня - мінімум один, а краще два рази. Промивайте щітку після кожного використання. Міняйте щітку щотижня.

Характеристики:

матеріал: пластик, нейлонові волокно, дріт
розмір щетинок: 1,2 мм
колір фіолетовий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары