Все категории
Добавить товар

G.u.m trav-ler міжзубні йоршики 1.6 мм, 6 шт

190 грн
Описание

Trav-Ler 1,6 мм від бренду GUM - це інноваційна модель міжзубних щіток. Застосування цієї щітки надає професійний контроль за нальотом для оптимального здоров'я ясен. Йоржик для зубів GUM видаляє на 25% більше зубного нальоту завдяки трикутній формі щетинок (в порівнянні з традиційним нейлоновим волокном). Щітка має зручний рельєфний тримач який легко згинається і надає легкий доступ до зубів заднього ряду.

Міжзубна щітка необхідна для:

видалення залишків їжі і бактеріального нальоту із проміжків між зубами
обробці контактних поверхонь зубних рядів
чистки брекет-систем, ретейнер, зазорів між їх елементами
очищення зубних протезів
зняття з зубів і міжзубних ділянок пігментації від кави, вина, чаю, сигарет, соків
Особливості: для захисту ясен від травмування передбачено спеціальне покриття каркасної дроту, а також заокруглення всіх контактних частин. Інтердентальних щітка має рухливу шию і може використовуватися під будь-яким зручним кутом для обробки кутових зубів. Міжзубної йоржик має запатентованою форму щетинок. Кожна щіточка має захисний гігієнічний ковпачок.

Рекомендації щодо застосування: вставити інтердентальної щітки між зубами, в міжзубний проміжок або під зубне пристосування, зігнути під кутом 35-45 градусів для більшої зручності. Вводити в кожен зазор між зубами і ортодонтическими механізмами. Чистку проводити поступальними і обертальними за годинниковою стрілкою рухами. Повторювати щодня - мінімум один, а краще два рази. Промивайте щітку після кожного використання. Міняйте щітку щотижня.

Характеристики:

матеріал: пластик, нейлонові волокно, дріт
розмір щетинок: 1,6 мм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize

Похожие товары