Все категории
Добавить товар

Набор против пигментации кожи cонцезащитный гель-крем для лица eucerin pigment control spf 50+

495 грн
Описание

Набір
Eucerin Pigment-Control Сонцезахисний гель-крем для обличчя з SPF 50+ 8 шт*7 мл ( 56 мл) до 02.26 р
легка текстура
нелипкий
нежирний
швидко вбирається
некомедогенний
підходить під макіяж

В Подарунок зразки догляду.
Всі сроки свіжі.
Тільки Нічний крем Anti-Pigment 3×7 мл до 08.24 р.

Чудовий сонцезахисний крем для всіх типів шкіри, що запобігає гіперпігментації, викликаної сонцем. Ефективно зменшує пігентні плями і запобігає появі нових.

Eucerin Sun пропонує більше, ніж просто УФ-захист…
Інновація для захисту від сонця: технологія ADVANCED SPECTRAL TECHNOLOGY (Адвансд спектрал текнолоджі) поєднує в собі фільтри UVA/ B для дуже високого захисту від ультрафіолету та Лікохалкон –А для нейтралізації вільних радикалів, викликаних ультрафіолетовим та високоенергетичним видимим світлом. Гліциретинова кислота підтримує механізм відновлення ДНК шкіри. Тіамідол є запатентованим інгредієнтом Eucerin. Десять років розробки, клінічно та дерматологічно доведено, що ця високоефективна активна речовина зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі.

Сонцезахисний крем для обличчя для запобігання появі сонячних плям Ультрафіолетове світло є основною причиною пошкодження шкіри, спричиненого сонячним промінням, але видиме світло високої енергії (HEVIS) також може викликати вільні радикали, які спричиняють додатковий стрес для шкіри. Сонячне світло викликає збільшення вироблення меланіну, що може призвести до гіперпігментації, як-от сонячних плям. Eucerin Sun Face Pigment Control Fluid SPF 50+ — це щоденний сонцезахисний крем для обличчя для всіх типів шкіри, який допомагає запобігти гіперпігментації, спричиненій сонячним промінням. Удосконалена спектральна технологія поєднує широкосмугові та фотостабільні фільтри UVA/UVB¹ для дуже високого захисту від ультрафіолетового випромінювання з Licochalcone A для нейтралізації вільних радикалів, спричинених УФ-променями та HEVIS. Сонцезахисний крем проти пігментів також містить гліцирретинову кислоту, яка підтримує власний механізм відновлення ДНК шкіри. Формула додатково збагачена тіамідолом, ефективним і запатентованим інгредієнтом, який діє на першопричину гіперпігментації. З часом помітно зменшує темні плями, а при регулярному використанні запобігає їх повторній появі. Eucerin Sun Face Pigment Control Fluid SPF 50+ має приємну легку текстуру, яка швидко вбирається та клінічно та дерматологічно доведено, що добре переноситься навіть чутливою шкірою. (1) Відповідає високим стандартам захисту від UVA та UVB, визначеним Cosmetics Europe. Рівні захисту від ультрафіолетових променів вищі за рекомендації ЄС.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Другой
Классификация:
Дерматокосметика
Тип кожи:
Все типы
Степень защиты:
SPF 50
Назначение:
От загара
Область применения:
Лицо
Особенности:
Без запаха Водостойкий