Все категории
Добавить товар

Портативна bluetooth колонка hoco bs52 billowing outdoor bt speaker безпровідна колонка

2800 грн
Описание

Портативна колонка HOCO BS52 Billowing outdoor BT speaker Black ─ це мобільна аудіосистема з Bluetooth та FM-радіо.

Колонка обладнана багатоколірною інтерактивною підсвіткою, яка підтримує кілька режимів роботи. Підсвітка добре помітна при денному світлі, а в темряві вона виглядає просто приголомшливо!

Бездротова передача звуку через Bluetooth забезпечує стійке підключення до гаджета на відстані до 10 м. Швидко включити фонову музику, послухати подкаст або аудіокнигу більше не проблема — досить один раз "познайомити" смартфон з акустичною системою, після чого весь процес займатиме лічені секунди.

За допомогою TWS-технологій є можливість з’єднати по бездротовому каналу дві колонки та створити стереопару. Потужний, широкоформатний стерео-звук та інтерактивне світлове шоу створять незабутні музичні образи!

Розкрийте свої таланти виконавця, підключивши мікрофон до колонки. Налаштуйте бажану гучність звуку на панелі керування. Порадуйте близьких живим звучанням улюблених мелодій!

Підбірка улюблених мелодій на USB-flash або microSD карт пам'яті — чудовий варіант для меломанів, які вже зробили свій вибір. Стабільне відтворення аудіофайлів без підключення додаткових пристроїв.

LED-дисплей інформує про частоту радіостанції, рівень гучності, час треку під час відтворення з USB/microSD. Панель керування дозволяє знаходити трек за номером, обирати радіостанцію, вибирати аудіовхід, налаштовувати режим підсвітки та керувати безліччю інших функцій.

Регулювати гучність і змінювати багато різних налаштувань акустичної системи можна за допомогою зручного пульта дистанційного керування, що йде в комплекті.

Вбудоване FM-радіо з можливістю вибору частоти радіостанції на LED-екрані допоможе підтримувати гарний настрій різноманітністю мелодій цілодобово. У якості антени використовується кабель, підключений до гнізда AUX.

Для провідного з'єднання колонки з пристроями, що передають, в комплекті передбачений відповідний аудіо-кабель. Кабельне з'єднання забезпечує максимально якісне і стабільне з'єднання, яке підтримує повне та ефективне використання акустичних ресурсів пристрою.

Мікрофон, що йде в комплекті, можна помістити в спеціальне відділення на задній панелі колонки, тому можна легко переміститися в будь-яке місце та продовжити вечірку!

Характеристики:

Бренд: HOCO
Колір: Чорний
Модель колонки: BS52
Час роботи: 3 год.
Живлення: Акумулятор
Радіус дії: до 10м.
Ємність акумулятора: 2200 mAh
Час зарядки: 3 год.
Потужність: 10 Вт
Країна-виробник: Китай
Інтерфейс: Bluetooth V5.0, USB, FM, AUX, microSD
Тип: Портативні
Особливості: Пульт ДУ, мікрофон, LED-підсвічування
Габарити: 494 x 211 x 188 мм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Оснащение:
Микрофон с громкоговорителем Светодиодная подсветка С медиаплеером Индикатор разряда батареи С FM тюнером
Особенности:
С влагозащитой С функцией громкой связи С встроенным аккумулятором Подключение к ПК
Подключение:
Беспроводное
Тип:
Акустика Hi-Fi
Продавец
oksanaavare
oksanaavare
Киев
50% выполненных заказов
Была