Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Силіковий чохол для airpods і їхніх аналогів i10 + карабін

149 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип комплектуючих: Інший тип комплектуючих

Кілька примірників у наявності

Активне використання Ваших навушників може залишити на них небажані сліди від контакту з різними поверхнями та предметами. І чудовим розв'язанням цієї проблеми стане міцний і легкий силіконовий чохол. Він захистить навушники від ударів, падінь, подряпин, а також дасть можливість брати улюблені навушники із собою на пробіжку або в поїздки.
Чохол виготовлений із міцного та приємного на дотик силікону. Він спеціально призначений для AirPods і їхніх аналогів, як-от i10, щільно прилягає й забезпечує максимальний комфорт під час перенесення. Протиковзна тиснена поверхня запобігає випаданню з руки та захищає гарнітуру від різних зовнішніх пошкоджень. А спеціальна конструкція поглинає, рівномірно розподіляє й гасить удари у разі випадкового падіння.
Завдяки ідеально припасованій формі аксесуар легко надівається на корпус кейса з навушниками, і так само просто знімається. Внизу чохол має виріз, який дає легкий доступ до роз'єму зарядки. Це означає, що Ви можете вільно заряджати Ваші навушники, не знімаючи захисний футляр.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
igor509453
igor509453
Была