Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Портативна колонка jbl jrpop blue, дитяча портативна акустика о

849 грн
Описание

Виробник: JBL
Тип: Портативні
Потужність: 10-40 ВТ
Кілька примірників у наявності

Найкраща перша акустика

Якщо ваша дитина любить музику, вона неодмінно буде в захваті від яскравої портативної акустики JBL JRPOP. Вона під'єднується до телефона або планшета через бездротовий зв'язок Bluetooth, має різні світлові теми та ємна батарею, що забезпечує до 5 годин автономної роботи. З нею будь-яка дитина може почуватися попзіркою і весело провести час із друзями.

Чудовий звук і яскравий дизайн

Портативна колонка JBL JRPOP створена для найменших меломанів і чудово підійде як перший музичний пристрій для дитини. Легендарний звук JBL дасть змогу будь-яким мелодіям і пісням звучати максимально точно та природно, а яскравий дизайн колонки, розроблений спеціально для дітей, припаде до душі юним поціновувачам музики. Вбудовані світлодіоди додадуть барв, а стикери, що постачаються в комплекті, допоможуть зробити дизайн акустики унікальним.

Надійна водонепроникна конструкція

JBL JRPOP виготовлена з міцних, якісних матеріалів і повністю водонепроникна. Колонка захищена від води та пилу за стандартом IPX7, що означає — її можна мити під краном і навіть ненадовго занурювати у воду. Така акустика запросто витримає дитячі пустощі. Також у JRPOP є ремінець, який дає змогу зручно переносити динамік або підвішувати його на будь-якому відповідному виступі, гачку, чіпляти до рюкзака тощо.

Особливості:

Одночасне під'єднання до двох пристроїв через Bluetooth
Водонепроникний корпус із рейтингом IPX7
Вбудована літій-іонна батарея (до 5 годин на одному заряді)
Різнобарвна підсвітка під час відтворення мелодій
Міцний тканинний ремінець і якісні матеріали
Кумедні наклейки для персоналізації в комплекті

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары