Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Лампа rgb ulanzi vl120 rgb

2100 грн
Описание

Тип обладнання: Інший тип обладнання

Компактне, але яскраве RGB накамерне світло з гнучкими налаштуваннями, безступінчастим регулюванням кольору, температури та яскравості. Його можна застосовувати як окремий пристрій на штативі, тримачі через різьбове з'єднання 1/4 або як комплектне на камері, клуні, клітці за допомогою холодного черевика.

На додаток до звичайного світіння і RGB Ulanzi VL120 RGB має опцію підсвічування я сцени зйомки, створення різних ефектів, таких як горіння свічки, блискавка, сигнали служб екстреної допомоги, стробоскоп, спалахи, всього налічується 20 різноманітних режимів. Усі налаштування лампи відображаються на зручному дисплеї.

Знімний силіконовий фільтр-розсіювач пом'якшує світловий потік, прибирає ефект подразнення очей при селфі зйомки. Вбудований ємнісний акумулятор 3100мАч надає живлення на 90 хвилин безперервного світіння на максимальній яскравості або на 180 хвилин при мінімальній.

Використання для предметної зйомки або ведення стрімів, як головне світло, так і фонове. Коплектація цілий фарш)

Потужність - 8 Вт Дж
Вид лампи - LED
Кольорова температура - 2500-9000K
Комплектація
Лампа, USB провід, Кріплення на гарячий черевик, Інструкція, розсіювач, штатів, держатель для телефону, кріплення до телефону 360)
Розмір
10.6 х 6.6 х 10 см мм

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
makssz
makssz
0% выполненных заказов
Была