Все категории
Добавить товар

Павербанк носо. 102а 20 000 mah, повер банка hoco.

890 грн
Описание

Виробник: ****
Вид: Портативні

Вашій увазі пропонується дуже гарний варіант портативної зарядки - павербанк ***** **** **** J102A з супер вигідною ємністю 20 000 **** **** це павер, нічим не гірший від розрекламованого брата ****** (який виготовляється в одному місці з однакових матеріалів, лише під різними егідами, відмінність лише у більш доступній ціні))
****. J102A має три зручні виходи:
◽***** *** QC 3.0
◽**** C PD 20W
◽*** 3.0 QC 18W
які видають швидку зарядку як для смартфонів ****** так і для *******, швидкість заряду 50% за півгодини;) Також він швидко заряджається і сам) Дійсно в ньому нічого зайвого, тільки саме необхідне а дизайн радує око!

Характеристики:
◾Бренд: ****
◾Ємність: 20 000 *** 74Wh
◾Вхід: ***** 18W (QC/***/***)
◾Вхід: ****-C 18W (QC, *** ***, *** ***)
◾Вихід: ***-A 18W (QC/***/***)
◾Загальний вхід/вихід: ****-C 20W (PD/QC/***/***) 5V/3A
◾Дисплей: *** цифровий дисплей;
◾Матеріал: ***+PC вогнетривкий корпус
◾Розміри: 149*71*28 мм. Вага: 418 г.
◾Тип акумулятора: ******* ******* батарея

Завдяки якісному вбудованому акумулятору – дуже низький саморозряд, лише 2 – 3% на місяць. Це означає, що заряджений зовнішній акумулятор може лежати більше року і не розрядитися повністю.
Корпус зовнішнього акумулятора виконаний із міцних матеріалів, який стійкий до корозії та забезпечує високу механічну міцність батареї.

ВСІ ФОТО СПРАВЖНІ, зроблені власноруч!
Ви купуєте саме те, що бачите;)
Зображення на данному акаунті захищені Законом України про авторське право та інтелектуальну власність! Використання фото без домовленості з власником - ЗАБОРОНЕНО.

Відправка здійснюється ТІЛЬКИ через
*** доставку будь-якою поштою на вибір:
◾Укр пошта
◾Нова Пошта
◾***** *******
◽Можлива повна оплата на карту
◽Є самовивіз в Києві район Оболонь

Увага! На всі павербанки є гарантія! Тому бажано відкривати упаковку обережно аби не пошкодити її, та ні в якому разі не викидати рідну коробку, у випадку заводської несправності повернути павербанк по гарантії без "рідної" упаковки буде неможливо!

Важливо! Весь товар перевіряється перед відправкою на брак. Покупець незалежно від способу оплати повинен перевірити товар у поштовому відділенні в присутності працівника відділення. Якщо товар пошкоджено, виявлено невідповідність замовленому або нестачу за кількістю покупець повинен скласти акт разом із працівником пошти та відправити фото акта нам. Без наданого акту(доказу) ми не гарантуємо розгляду вашої проблеми.

Дзвінки приймаються з 8:00 до 20:00
Повідомлення можна писати цілодобово на ***, ********, *****, *********
Бажаємо всім тільки вдалих покупок!))

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Вид:
Литий-ионные

Похожие товары