Все категории
Добавить товар

Мережевий реєстратор

250 грн
Описание

Виробник: Logitech
Тип відеокамери: Інший тип
Формати запису: Full HD

Обмін
Торг

OV-N3808P пропонуються кілька режимів записування, середовища яких ручний, з тривогою, за детекції за рухом, постійна.

Для отримання записаних даних на екран монітора або проєктора можна використовувати під'єднанням цих пристроїв через інтерфейс HDMI, VGA або BNC. Максимальна роздільна здатність у разі зображення за HDMI/VGA виходом становить 1920 на 1080 пікселів.

Є один канал інтеркома. Тішить підтримка iCloud, P2P, ONVIF, PTZ.

Зберігання ведеться на 2 жорсткі диски з максимальною місткістю до чотирьох терабайтів кожен. Архівація проводиться також через мережу, USB-порт.

Джерелом живлення Optivi OV-N3808P слугує адаптер із вихідною напругою 12V. Сила струму становить 2 A. Потужність споживання, без урахування HDD і камер, не перевищує 16 ватів.

ВСТАНОВЛЕННЯ IP ВІДЕОРЕГІСТРАТОРА Optivi OV-N3808P

Виберіть пристрій із коробки

Зніміть верхню кришку (якщо реєстратор не вертикального типу)

Вставте жорсткий диск, зафіксуйте

Розпакуйте блок живлення, під'єднайте до реєстратора та мережі

Під'єднайте мишу (якщо є в комплекті)

Під'єднайте монітор або телевізор

Дочекайтеся запуску системи

ДЕ ВИКОРИСТУЮТЬ IP ВІДЕОРЕГІСТРАТОР Optivi OV-N3808P

Цифровий відеореєстратор використовують для запису відеозображення з IP-відеокамератур. IP-відеореєстратори дають змогу накопичувати архів, який пізніше можна переглянути в прискореному режимі. Використовують їх в офісах, школах, на виробництві, у квартирі, у магазинах або супермаркетах, у готелях, у складських приміщеннях, в автомобілях тощо.

ЯК ПРАЦЮЄ IP ВІДЕОРЕГІСТРАТОР Optivi OV-N3808P

Вмикаємо відеореєстратор

Виконуємо вхід у меню

Додаємо IP камери, які є в мережі

Налаштовуємо

Переглядаємо відео через монітор або віддалено з ПК або смартфона.

СУМІСНІСТЬ

IP-відеореєстратор Optivi OV-N3808P сумісний з IP-відеокаміями. Для під'єднання цифрових відеокамер використовують кабель звита пара. Щоб була можливість записувати відео, також потрібно використовувати жорсткий диск.

КОРОТКО ПРО Optivi OV-N3808P

IP-відеореєстратор Optivi OV-N3808P є одним із непоганих записувальних пристроїв для IP-камер відеоспостереження і належить до групи цифровий (IP). на 8 камер — таку кількість відеокамер можна до нього під'єднати. Цей відеореєстратор від виробника Optivi підтримує кілька режимів записування за різної роздільної здатності зображення. Наприклад, за зображення 1080p, у реальному часі реєстратор може записувати 8 камер, а в режимі 720p — не підтримує, ну й аналогової якості — не підтримує. На корпусі відеореєстратора VGA вихід є і HDMI-вихід, що дає змогу під'єднати зовнішній монітор або телевізор. Дуже важливим чинником під час вибору відеореєстратора є кількість жорстких дисків для запису відеозображення. Наприклад, у реєстраторі Optivi OV-N3808P можна під'єднати 2 HDD. Також дуже зручно під час встановлення системи відеоспостереження це наявність виходів PoE, простими словами — це передавання живлення для відеокамер по крученій парі. У цьому реєстраторі таке доповнення — ні. Можливість під'єднати мікрофони до відеореєстратора 1 вхід. Варто звертати увагу на максимальну швидкість записування кадрів за секунду на систему в популярному режимі 720p або 1.3 Мп, а це!
Робочий, використовувався 1,5 місяця.
Без жорсткого диска. Комплект, що на фото
Пишіть тільки сюди. Якщо домовимося, дам номер. обмін
Також можливий варіант обміну на шкільне приладдя

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user946880
user946880
Киев
Был

Похожие товары