Все категории
Добавить товар

Ремешок силиконовый 20 мм. смарт часы

190 грн -37% 120 грн
Описание

Патріотічний м'який силіконовий водонепроникний ремінець - унікальний силіконовий ремінець 20мм, ремінець виготовлений з міцного м'якого силікону,

Еластичний, легкий та екологічно чистий, гнучкий, зручний та відповідної ширини, що є кращим вибором для спорту чи вправ.
Підходящий і довговічний - гумовий ремінець для годинника має гарну міцність, зносостійкість, стійкість до високих температур і водонепроникність, і його нелегко зіпсувати. Точні прорізані отвори підходять для маленького або великого розміру зап'ястя від 14 до 24 сантиметрів, тому він зручний для вас, просто відрегулюйте довжину ремінця шириною 20 мм.

Стильний силіконовий ремінець, що не вигорає на сонці. Дуже практичний та максимально зручний. Забруднення легко видаляються вологою серветкою. Крім своїх функціональних переваг є дуже стильним та красивим аксесуаром, завдяки широкій кольоровій гамі легко підбирається до будь-якого вбрання.
Сумісність: - Силіконовий змінний ремінець, сумісний з годинником Fossil, Garmin, Huawei, Honor, Mobvoi, Samsung, Xiaomi - будь ласка, перевірте чи є модель вашого годинника 20-міліметровим традиційним годинником.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Материал:
Силикон