Все категории
Добавить товар

Кардрiдер ugreen cm185 usb-c/usb-a card reader (50706)

379 грн
Описание

UGREEN зовнішній портативний зчитувач карт пам'яті

Більше можливостей підключення: Із роз'ємами USB 3.0 Type A і Type C, кардрідер має можливість обміну даними між картами пам'яті і різними пристроями. Висока швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с дозволяє швидко передавати великі файли.

Одночасний доступ до SD і Micro SD карт: Два слоти для карт дозволяють підключати дві карти одночасно, що забезпечує ефективність передачі даних.

Широка сумісність: Картрідер прекрасно підходить до широкого спектру пристроїв Samsung, HUAWEI, Sony, OnePlus, Xiaomi та інших марок.

Plug & Play: Немає потреби в установці драйверів. Картрідер успішно працює з Windows, Mac OS та Linux.

Сучасний дизайн: Корпус з алюмінію забезпечує хороший відвод тепла. Завдяки компактному розміру, картрідер зручний для носіння.

Чому обирають UGREEN: Ці роз'єми SD-карт забезпечують можливість підключення до різних пристроїв. Це ефективний спосіб повторно використовувати старі SD-карти або передавати файли між пристроями за допомогою SD-карти.

UGREEN USB 3.0 і USB C 2 в 1: Насолоджуйтесь високою швидкістю даних до 5 Гбіт/с.

Широкий список підтримуваних пристроїв: Портативні комп'ютери, такі як Macbook, MacBook Pro, Asus ASUS ROG GX501, Lenovo Air 12, Samsung Galaxy Book 12 і багато інших. Картрідер сумісний також з телефонами і планшетами Samsung S10, S10 Plus, S9, S9 Plus, S8, Huawei P10, P10 Plus, OnePlus 7 Pro / 7/2/3 / 3t / 5.

Зміст пакету: UGREEN USB 3.0 і USB C картрідер для SD і Micro SD x 1.

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?