Все категории
Добавить товар

Dell wd19s реплікатор докстанція type-c thunderbolt +130w

2690 грн
Описание

Dell WD19S реплікатор докстанція type-c thunderbolt +130W

Порт реплікатор або док станція для ноутбуків на type-c Dell WD19s
Блок живлення в комплекті оригінал 130W
В комплекті все що на фото. Чудово працює

Працює не лише з Dell, а з будь яким брендом ноутбука з відповідним портом usb-c. Не потребує технічних знань - все працює bolt-on

Стан на фото - не заюзаний, виглядає практично новим.

Це є новіша, покращена модель WD19: є підтримка UASD, підтримка 60Hz (замість 30Hz у wd19), але позбавлена 3.5 аудіо джек і, здається, відсутня лед індикація. Все інше 1в1.

Інтерфейси підключень:
2 x display / video - DisplayPort 1.4 - 20 pin DisplayPort,
1 x display / video - HDMI 2.0 - 19 pin HDMI Type A,
1 x USB-C Multifunction DisplayPort,
1 x USB-C 3.1 Gen 2 – 24 pin USB Type C,
2 x USB-A 3.1 Gen 1 - 9 pin USB Type A,
1 x USB-A 3.1 Gen 1 with PowerShare – 9 pin USB Type A,
1 x network - Ethernet 1000 - RJ-45

Док-станція Dell Dock WD19s - прилад, який оптимізує роботу ноутбука при підключенні великої кількості зовнішніх носіїв або його синхронізації з різними відео-системами. Модель являє собою блок, що підключається до основного пристрою через USB Type-C - тонкий, симетричний роз'єм, покликаний замінити всі існуючі типи роз'ємів. Пристрій не вимагає особливих знань з експлуатації, він легко підключається і використовується.

Стикувальна станція містить у собі безліч usb портів, розрахований на підключення Інтернет-зв'язку через стандартизований порт RJ-45. Крім того, даний пристрій дає користувачеві можливість не тільки прискорити і забезпечити одночасну роботу систем, але і передавати інформацію з моніторів FHD або 4К. Ця система значно знижує навантаження на ноутбук, полегшуючи робочі процеси.
Підключення ноутбука до док-станції дає змогу отримати доступ до всіх периферійних пристроїв (миша, клавіатура, стереодинаміки, зовнішній жорсткий диск і широкоекранні дисплеї) без необхідності їхнього підключення до комп'ютера. Інтерфейс - USB Type-C.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Тип:
Блоки питания

Похожие товары