Все категории
Добавить товар

Wifi міні-камера hd 1080p з акумулятором

600 грн
Описание

Стан: Б/У. Є пошкодження біля отвору для картки Micro SD.

Опис з АМАЗОН
Надкомпактна міні-камера: Мікрокамера (діаметром 3,3 см) — найлегша сферична та найменша камера у світі. Ви можете сховати цю маленьку камеру в будь-якому місці, щоб записувати все у будь-який час і залишатися непоміченим. Ідеально підходить для використання як міні-камера спостереження для дому або як камера-няня/собача камера/радіоняня з камерою для фото- та відеозйомки.

Прохолодний знімний магніт та дизайн дзеркала: міні-камера NIYPS творчо розроблена зі знімним магнітом та дзеркалом. У задню частину міні камери вбудована залізниця. Ви можете легко та зручно закріпити магніт у круглій канавці на задній панелі, щоб акумуляторну камеру можна було прикріпити до будь-якого металевого предмета. Дзеркало приклеєне перед камерою спостереження за допомогою клею 3M, щоб приховати об'єктив, щоб його не помітили.
Роздільна здатність 1080P Full HD: міні-камера має професійний оптичний скляний об'єктив. Яскраве і чітке зображення, справжня камера Full HD 1080P, так що ви не пропустите відмінні кадри. Поліпшена функція нічного бачення із 8 світлодіодами. Ви можете чітко знімати відео та фотографії навіть при слабкому освітленні (лампа нічного бачення не спалахує при використанні)
Датчик руху та автоматичний циклічний запис: у режимі виявлення руху Nanny Cam починає запис лише при виявленні руху. Це заощаджує багато місця для зберігання, всі рухи записуються. Зовнішня камера підтримує картки micro SD ємністю від 2 ГБ до 32 ГБ (SD-карта не входить в комплект). Коли картка SD заповнена, міні-камера автоматично включає циклічний запис. Нові дані перезаписують старі дані, тому ви не пропустите чудовий момент
Простота у використанні та широке використання: міні-камера NIYPS HD із вбудованою літієвою батареєю, що перезаряджається, ємністю 160 мАг, яка може працювати протягом 50 хвилин при повній зарядці. Він підтримує запис під час заряджання. Всі функції управляються однією кнопкою, вам просто потрібно вставити SD-карту, щоб стежити за безпекою вашого будинку, офісу, складу, магазину, заднього двору чи саду. Його також можна використовувати як відеокамеру, екшн-камеру або дронову камеру.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары