Все категории
Добавить товар

Мінікамера kuus c1 бездротова мікрокамера

750 грн
Описание

Мінікамера KUUS C1 бездротова мікрокамера

Стан: Нова. Комплектація на фото.

Опис
● МІНІ-КАМЕРА ДЛЯ БЕЗПЕКИ: Мінікамера для спостереження KUUS дуже маленька. Бездротова мікрокамера безпеки має вбудований датчик виявлення руху, який починає знімати під час виявлення руху. Мінікер безпеки працює навіть без Wi-Fi, тож ви можете бути впевнені, що вона й далі зніматиме навіть без під'єднання до даних.
● РОБОТА ВІД АКУМУЛЯТОРА: мікрокамера обладнана вбудованим акумулятором, що дає змогу знімати до 100 хвилин. Це означає, що камери також можна використовувати як мінікшн-камер! Використовуючи зовнішнє джерело живлення, наприклад блок живлення або USB-зарядний пристрій, можна продовжити термін експлуатації мінікамери.
● ЯКІСТЬ ВІДЕО. Мікрокамера KUUS HD знімає відео та фотографії у форматі 720P і 1080P, що робить зображення дуже чітким. Мінікамера має кут огляду не менш ніж 140 градусів, що дає змогу охопити все приміщення.
● БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ: мінікамера важить лише 21 грам, що робить її надзвичайно простою у використанні та універсальною. Його можна легко прикріпити за допомогою доданого затискача до дрона, ременя вашого вихованця або навіть до вашого автомобіля з дистанційним керуванням як бездротова камера відеоспостереження.

● БЕЗПЕКА: За допомогою USB-відеокабелю, що додається, ви можете транслювати записані зображення в прямому ефірі на телевізор, що ідеально, якщо ви хочете побачити вживу те, що спостерігають домашні мінікамери. Програма відсутня, файли відео та фото надійно зберігаються на SD-карті

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары