Все категории
Добавить товар

Лампа мощная. павербанк. светильник. фонарь. 6600мач. заряжаемый.

715 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Продається потужна світлодіодна лампа на акумуляторі 6600 мА·год із 3 режимами яскравості та функцією Power bank, світло тепле, сила потоку до 1700 люменів.
Лампа для кемпінгу, риболовлі або надзвичайних ситуацій, має кілька функцій, режимів роботи. Якість дуже тішить, пластик без запаху.

За максимального режиму освітлення кратне як 100 Вт лампа розжарювання 1700 lm до 7-8 год.
За середнього режиму освітлення Трояндово як __75-80 Вт лампа розжарювання 1000 lm до 12 год.

Головною особливістю цієї лампи є великий вбудований літієвий акумулятор, ємністю, якого вистачить до 20 годин постійного світіння на мінімальній яскравості.
Наявність USB-роз'єму та функції Power Bank, завдяки чому від нього можна заряджати смартфони та ґаджети, 2 типи кріплення (гак і магніт), а також вологозахищений корпус.

Ця модель випромінює тепле яскраве світло, має 30 світлодіодів, індикатор залишку заряду акумулятора.
Він може освітити в режимі максимальної яскравості приміщення до 30-40 квадратних метрів. На середньому режимі 20-25m2

З тильної частини ліхтаря розміщений складаний гак, завдяки якому його можна повісити в наметі, на гілку або якесь кільце (вихідний предмет), а також у корпусі міститься потужний магніт, завдяки якому його можна швидко прикріпити до будь-якого металевому предмету.

З органів керування є тільки одна кнопка, якою вмикається і вимикається освітлення, а також перемикається режим яскравості. Під час натискання та утримання цієї кнопки впродовж 3 секунд вмикається режим.
Також під гумовою заглушкою розміщений роз'єм USB Type-C для заряджання вбудованого акумулятора від USB зарядного пристрою 5 вольтів і не більш ніж 1 ампера (до комплекту входить), а також класичний роз'єм USB, від якого можна зарядити смартфон або інші ґаджети (функція Power Bank).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары