Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Macbook pro 2016 touchbar 4 thunderbolt ports

13000 грн
Описание

Тип пам'яті: LPDDR3
ОС: MacOS X
Тип екрану: Не сенсорний

Продам MacBook Pro 2016 року, на i5 процесорі, з 8 ГБ оперативної памʼяті та 256 ГБ накопичувачем. Усе працює без будь-яких проблем: Touch Bar, touch id, трекпед, динаміки. Розкладка клавіатури - німецька, в комплекті йде резинова накладка з англійською рокладкою..Батарея нова, тримає 7-8 годин якщо використовувати для простих завдань ( друк лекції в універі, серіал, серфінг та ін. ) та 2-3 години при роботі ( веб-розробка, програмування, перегляд курсів )

Комплект: ноутбук, оригінальний зарядний пристрій ( блок оригінал, а кабель стерся, тому довелося його замінити на кабель від Baseus )

З нюансів:

1) Інколи залипають клавіші, тобто потрібно натиснути 2 рази замість одного ( стандартна проблема на цій моделі, вирішується продуванням клавіатури ).

2) На екрані в деяких місцях злазить антиблікове покриття та трішки відбилася клавіатура ( видно на останніх фото ). Це ніяким чином не впливає на його роботу, та й не дуже помітно при використанні ( бо коли дисплей світиться, більшості з того не видно ) та зовсім не заважає.

Можемо говорити про ціну.

Звертайся як виникнуть додаткові питання.

Перед продажем видалю повністю усі файли, вийду з Apple ID та iCloud.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серебристый
Количество ядер процессора:
Другая
Тип накопителя:
HDD
Объем оперативной памяти:
Диагональ экрана:
13"
Продавец