Все категории
Добавить товар

Планшет леново lenovo tab 2 a7 -20 у робочому чудовому стані

1200 грн
Описание

Виробник: Lenovo
ОС: Android

Продам планшет Леново Lenovo TAB 2 A7 б/у в чудовому стані. Як новий. Господар один. Коробка з інструкцією та чохол до неї додаються. Все робоче. Майже не користувалися. У подарунок карта пам'яті на 16 ГБ

Lenovo Tab 2 A7, обладнаний дисплеєм високої роздільної здатності (1024 x 600) з матрицею IPS, забезпечує найвищу якість зображення й чудове передавання кольорів — як у приміщенні, так і на вулиці. Екран Infinity із широкими кутами огляду збільшує поле зору та чудово підходить для перегляду відео у форматі HD. На тонкому, чутливому до дотику екрані зображення здаються ще природнішими, чіткішими та яскравішими.

Ідеальний супутник для подорожей
Маючи вагу всього 269 г і завтовшки 8,9 мм, планшет Lenovo Tab 2 A7-20 ідеально підходить для подорожей: читання, прослуховування музики, перегляду відео та вебсерфінгу в дорозі.Самі сучасні процесори
Чотириядерний процесор Tab 2 A7-20 чудово справляється з режимом багатозадачності, забезпечує швидку роботу Android і зменшує кількість пауз. Ідеальний вибір для шанувальників ігор і фільмів.
Планшет Tab 2 A7-20 гарантує до 8 годин роботи в інтернеті через Wi-Fi без перезаряджання акумулятора.

Дві камери
Планшет Tab 2 A7-20 обладнаний задньою (2 Мп) і фронтальною камерами, що дають змогу робити чудові знімки. Вбудована флешпам'ять із можливістю розширення дасть змогу розмістити величезну кількість фотографій.

Модуль GPS
Вбудований автономний GPS не дасть вам заблукати.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
olga_ptashka2
olga_ptashka2
Харьков
50% выполненных заказов
Была

Похожие товары