Все категории
Добавить товар

Робот пилосос amarey a90+ robot vacuum сток

8000 грн
Описание

- Менше роботи, більше зручності: робот-пилосос Amarey A90+ із автоматичним спорожненням обладнано док-станцією 2 в 1 із автоматичним спорожненням і зарядною базою, великий 3-літровий мішок для пилу вміщує до 45 днів від пилу та сміття, зменшуючи частоту ручного спорожнення контейнера . Використовуйте безконтактну гігієнічну очисну станцію для автоматичного спорожнення смітника в поєднанні з комплексною 5-шаровою системою фільтрації, яка вловлює до 99,99% частинок і запобігає потраплянню пилу назад у ваш будинок.
- Інтелектуальна система прибирання: робот-пилосос і швабра Amarey використовує резервуар для води об’ємом 300 мл, якого достатньо, щоб виконати принаймні два проходи по тестовій підлозі площею 500 квадратних футів. За допомогою програми ви можете вибрати рівні потоку води, щоб досягти балансу вологості та швидкого висихання, а також два режими миття. Опція глибокого чищення забезпечує ретельне очищення, а швидка чистка призначена для звичайного миття.
- Дизайн візуальної навігації: робот-пилосос Amarey A90+ розумно уникає предметів за допомогою візуальної навігації та регулює ефективність прибирання на багатьох поверхнях для оптимізації прибирання. Він оснащений навігаторами, які знаходять сміття, яке ви ніколи не впіймаєте самостійно, не застрягаючи в типовому побутовому безладі. Він тонший за більшість ботів, що дозволяє йому ковзати під більшою кількістю меблів, збираючи багато прихованого сміття.
- Інтелектуальне картографування та голосове керування: вакуумного робота Amarey A90+ можна налаштувати за допомогою програми Amarey App, швидко переглядати рух на карті вашого дому, де б ви не були, і бачити, де він прибирав, а також установлювати зону прибирання та заборонену зону. Він також сумісний з Alexa та Siri. Почніть прибирати навіть тоді, коли руки набиті. Не підтримують Wi-Fi 5 ГГц.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?