Все категории
Добавить товар

Набір для педикюру

249 грн
Описание

Попрощайся з прибиранням грубої стружки та пилу та привітайся з чудовою шкірою. Потужна відлущувальна мікроабразивна головка обертається зі швидкістю понад 2000 обертів на хвилину, легко видаляючи мозолі та грубу шкіру за лічені секунди. Потужна головка у поєднанні з акумуляторною батареєю та пилососом роблять Pedi Vac ідеальним вибором для подорожей! Використовуйте його в машині перед тим, як потрапити на пляж.

Pedi Vac використовує вбудований пилосос, який полірує і одночасно всмоктує шкіру, що омертвіла. Прилад для високої потужності. Мікроабразивна головка Pedi Vac обертається зі швидкістю 2000 об/хв для забезпечення високої потужності та максимального комфорту.

Особливості:

PediVac видаляє мозолі за лічені секундиВбудований вакуум всмоктує порошкову стружку та пилЕргономічний дизайн, зручно лежить у руціНано-абразивна головка обертається зі швидкістю понад 2000 об/хвІдеально підходить для мозолів на руках2 налаштування швидкостіПідходить для роботи вдома, в офісі, в машині тощоАкумуляторна батарея. Pedi Vac миттєво видаляє суху, мертву шкіру та неприємні мозолі з п’ят та огрубілої шкіри з підошв, пальців ніг та рук.

Включає: один засіб для видалення мозолів та огрубілої шкіри
Pedi Vac з акумулятором та одну полірувальну головку для м’яких ніжок.

Характеристики: 

Тип виробу: пристрій для видалення мозолів
Тип живлення: Акумулятор
Дія: Відлущувальна
Область застосування :Стопи, руки
Час заряджання: близько 5 годин
Час роботи: близько 60 хвилин
Швидкість обертання: понад 2000 об/хв
Кількість налаштувань швидкості: 2Матеріал корпусу: пластик

Комплектація:

Пристрій для видалення мозолів PediVac
Кабель зарядки
Щітка
Шліфувальні Насадки
Упаковка

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize