Все категории
Добавить товар

Епілятор braun ses 9/725 sensosmart

3495 грн
Описание

Серія SensoSmart. Тип епіляції: суха / волога. Тип епіляційної головки: пінцети. Кількість швидкостей: 2. Кількість пінцетів: 40. Датчик надмірного тиску SensoSmart. Технологія MicroGrip Tweezer. Підсвічування. Подвійна масажна система. Насадка для швидкої епіляції. Насадка для гоління. Насадка триммер. Щіточка для чищення. Мішечок для зберігання. Живлення: від акумулятора.

Щоб позбутися необхідності регулярних візитів до косметологічного салону кожного разу, коли потрібна епіляція, найпростіше виконувати цю процедуру самостійно. Але не старими «перевіреними» методами на кшталт воскової стрічки або гоління звичайним ручним верстатом. Набагато ефективніше купити епілятор Braun SES 9/720 SensoSmart з бритвеною голівкою нового покоління. На ній розміщені 40 чутливих пінцетів, здатних захоплювати волоски від 0,5 мм довжиною.

Епілятор має герметичний корпус, що дає можливість практично без обмежень позбавлятися від небажаного волосся не просто на зволоженій, але й на мокрій шкірі, в т.ч. під душем! Більш швидка «суха» епіляція теж допускається, якщо ви вважаєте, що шкіра здатна вільно її перенести без виникнення подразнень. Сенсор тиску SensoSmart попередить в разі надмірного притискання голівки з пінцетами до тіла (ця помилка часто призводить до больових відчуттів). При сильному натисканні, сенсор дасть короткий світловий спалах. Зверніть увагу – прилад працює від акумулятора (до 30 хв.), який теж надійно захищений від вологи. Дозволяється зберігати епілятор безпосередньо у ванній кімнаті.

Видалити волосся з тіла, використовуючи одну, нехай і універсальну насадку не завжди можливо. Як правило, через різну чутливість на окремих ділянках. Тому Braun SES 9/710 SensoSmart укомплектований декількома швидкоз’ємні насадками, які можна швидко встановити прямо поверх блоку з пінцетами: насадка для «швидкої» епіляції дійсно дозволить завершити процедуру в найкоротші терміни, але і діє більш «агресивно»; насадка-тример найчастіше застосовується для вирівнювання волосся в «зоні бікіні»; насадка-бритва встановлюється замість епіляції.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Число скоростей:
2
Питание:
Сеть
Насадки к эпилирующим головкам:
Насадка для зоны бикини и подмышек Насадка основная широкая
Тип эпиляции:
Сухая
Продавец
natuul
natuul
Супер-продавец
Ужгород
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары