Все категории
Добавить товар

Потужний rf апарат

5300 грн
Описание

🎀Представляємо Вам топовий beauty-інструмент🎀, який в нас розкуповують і не встигаємо пости викладувати. Японській потужний  апарат, який не поступається професійному обладнанню, використовується в салонних та домашніх умовах.
Завдяки цьому приладу Ваша шкіра засяє, стане пружною та еластичною, контур та овал обличчя стануть підтягнуті, зникне всіма відоме проблемне "друге" підборіддя, дрібні зморшки розгладяться, шкіра буде зволоженою та гладкою.  Після перших застосувань Ви побачите різницю до та після, ефект Вас приємно здивує та забудете про походи до салонів.

📌Мікроструми (EMS) - завдяки впливу електричного струму в глибокі шари дерми, обличчя підтягується, виробляється колаген та еластин, покращується тонус м'язів.

📌Іонофорез - Проникаючи глибоко в дерму, імпульси позитивних та негативних іонів ретельно очищають шкіру від найменших забруднень, включаючи пил та крихітні залишки макіяжу.

📌RF-ліфтинг - дана процедура омолодить Вашу шкіру за допомогою радіохвильових впливів, вони нагрівають шар шкіри і в процесі цього утворюються колагенові волокна.

📌Світловий вплив – світлові промені різних спектрів проникають углиб шкіри та впливають на них.  Шкіра зможе відновлюватися зсередини і завдяки цьому набуде нового, здорового та свіжого вигляду:
❤Червоне світло (628-780 нм): червоні промені спрямовані на виробництво колагену та еластину.  Помітно покращує метаболізм та кровообіг у клітинах шкіри.  Шкіра стає більш рівною, зволоженою та гладкою, набуває здорового кольору та сяйва.
💙Синє світло (421-495 нм): цей колір має протизапальний та антибактеріальний ефект.  Синій колір усуне акне та вугровий висип.

📌Вібромасаж.  Має тонізуючий, лімфодренажний та розслаблюючий ефект, дрібні зморшки помітно розгладжуються, спазми у м'язах розслаблюються.  Обличчя виглядає свіжим і відпочившим.

📌Охолодження.  Під час холодного впливу шкіра охолоджується до 10-12°C.  Це сприяє звуженню судин, збереженню вологи в шкірі.  Така процедура проводиться як завершальна.  Має заспокійливий ефект.  Холодний масаж також ефективно знімає набряклість.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый

Похожие товары