Все категории
Добавить товар

Машинка для стрижки gemei gm-6115, машинка для стрижки бездротова. колір синій

299 грн
Описание

Машинка для стрижки GEMEI GM-6115, машинка для стрижки бездротова. Колір синій
299грн
наложний платіж укр або нова пошта
Машинка для стрижки волосся – річ незамінна для перукарень та салонів краси. Але технології йдуть вперед і тепер машинка для стрижки волосся доступна кожному, і дозволяє заощадити на стрижці!

Набір для стрижки волосся Gemei GM 6115 – це прилад, який дозволить в домашніх умовах здійснювати грамотний догляд за зачіскою та додатково грамотно доглядати заростальністю на обличчі. вусами, бородою.

Професійні машинки для стрижки волосся Gemei дозволяють в домашніх умовах зробити модну зачіску, і підтримувати її, без послуг перукаря. Встановіть потрібну довжину стрижки за допомогою регулятора та увімкніть машинку одним легким рухом. Мінятидовжину стрижки максимально просто, як і доглядати машинку. Gemei GM 6115 дозволяє зробити стрижку різної довжини. Крім того, в комплекті йде спеціальне масло для змащування ножів машинки, а також щіточка для чищення Машинка для стрижки волосся Gemei GM 6115 має низький рівень шуму і вібрації, завдяки чому Ви не зазнаєте ніякого дискомфорту під час роботи з триммером.

Працює пристрій від акумулятора. Форма машинки Gemei GM 6115, розташування кнопок управління, розподіл ваги корпусу виконані з урахуванням всіх вимог сучасної ергономіки. Застосування цього приладу не перевантажує зайвого користувача, керування не викличе жодних труднощів.

Характеристики:

Змінні насадки: 6,9,12 мм
Знімні різальні леза
Потужність: 50/60 Гц, 3 Вт.
Час роботи від акумулятора: 60 хв.
Час заряджання: 8 год.
Індикація заряджання
Тип чищення: сухий.
Робота від мережі та від акумулятора.
Живлення: акумулятор
Вага 0,275 кг
Комплектація:

машинка GM-6115
знімні насадки
мастило
шнур мережі
щітка для очищення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Сфера использования:
Для дома
Источник питания:
Аккумулятор
Функциональные особенности:
Индикатор зарядки
Способ установки длины стрижки:
Съёмные насадки

Похожие товары