Все категории
Добавить товар

Щипці плоска magio mg-700

301 грн
Описание

Виробник: Magio

Плойка для завивання волосся MG-176G від компанії Magio потужністю 30 Вт стане прекрасним помічником, за допомогою якої можна зробити веселі, бешкетні, сексуальні та пружні кучері.

Ви можете експериментувати до нескінченності, створюючи дивовижні локони за допомогою цих щипців. Адже така зачіска, незалежно від моди, має вигідний, красивий та доречний вигляд.

Щадна керамічна поверхня SilkySmooth нагрівається швидко та рівномірно, а тому набагато дбайливіше впливає на поверхню вашого волосся й гарантує гладке ковзання без тертя. Потужність сприяє швидкому нагріванню. За допомогою конічної форми плойки (Ø 13-19 мм) можна моделювати локони та хвилі різного типу: від тугих завитків до великих кучерів, природних локонів і хвиль. Швидко, просто й без сплутування.

Надайте об'єм своєму волоссю, створюючи різні кучері та локони. Нагрівання до 200 °C дає змогу укласти навіть густе волосся, мінімізуючи пошкодження волосся. Індикатор готовності до роботи — значок температури перестає блимати, коли щипці для завивання нагрілися й готові до використання. Підставка створює додаткову зручність під час використання. Адже коли вона є, рука автоматично опускає на неї плойку, не доводиться оглядати місце приземлення.

Час роботи плойки на волоссі обмежується отриманням бажаного локона, а не тим, куди її поставити.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары