Все категории
Добавить товар

Епілятор із імпульсним світлом innza d-1176 (лазерна епіляція)

2500 грн
Описание

Лазерна епіляція INNZA. Оновлений пристрій для лазерної епіляції використовує технологію IPL (інтенсивне імпульсне світло), розроблену, щоб допомогти розірвати цикл росту волосся, націлюючись на корінь або фолікул волосся, щоб допомогти вам видалити волосся та гладку шкіру. Через 12 тижнів , понад 90% волосся росте повільно, і загальне зменшення.
【Налаштування 5 рівнів енергії】Цей перманент для лазерної епіляції має 5 регульованих рівнів енергії для різних чутливості шкіри та зони обробки. Двокнопковий дизайн, простий у використанні та регулює рівні енергії та режими. А великий РК-дисплей дозволяє чітко контролювати стан під час роботи.
【Регулюйте 2 режими спалаху】Домашня лазерна епіляція має дві моделі. Автоматичний режим підходить для великих зон обробки, як-от ноги, спина, руки; Ручний режим використовується для чутливих або менших ділянок, таких як лінії бікіні, верхня губа та пахви.
【Оновлений 999 000 спалахів】 Пристрій для видалення волосся IPL має 999 000 спалахів, що вдвічі довше, ніж пристрої з 500 000 спалахів на ринку. Ви можете поділитися ним з усією родиною та друзями. Клінічно доведено, що система видалення волосся IPL на 100% БЕЗПЕЧНА для використання вдома як жінками, так і чоловіками. Дивіться будь ласка решту мої оголошення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары