Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Стайлер для волосся 5 в 1 , дайсон , dyson

800 грн
Описание

Мультистайлер 5в1 чудово виконує функцію сушіння та професійного укладання волосся. У комплекті до стайлера є п'ять насадок - праска випрямляч, щипці для завивки кучерів, щітка гребінець, брашинг та насадка для сушіння волосся. Стайлер можна використовувати як звичайний фен із іонізацією. Завдяки іонізації Ваше волосся покривається іонами, що забезпечують захист від негативного зовнішнього впливу. Наша плойка створена для краси та здоров'я ваших локонів.
Потрійна плойка для волосся робить ідеальне випрямлення, дозволяє завив локони і створити найкращі зачіски. Три температурні режими, за допомогою яких Ви зможете підібрати для себе найбільш підходящий варіант. Професійний догляд за волоссям у вас вдома та для перукарів. Плойка для завивки забезпечить красу та здоров'я волосся. Мультистайлер 5 в 1 легкий та компактний його зручно брати із собою.
Стайлер має циліндричні насадки для створення локонів або хвиль, а також щітки для розгладження та надання об'єму. Підберіть насадки індивідуально залежно від свого типу волосся та бажаного укладання або виберіть один із наших комплектів. У стайлері для укладання волосся використовується аеродинамічний явище, відоме як ефект Коанда. Плойка для завивки волосся створює вихрові потоки, які притягують та накручують волосся на насадку. Укладання за допомогою повітря без екстремальних температур. Фен для волосся, відмінно висушує волосся без шкоди для них.
Мультистайлер для волосся, має 5 насадок, 3 режими роботи, час нагрівання 10 сек. Відмінний набір для укладання. Може замінити: фен, плойку, щипці для укладання, щітку для випрямлення, електробігуді, щітку для надання об'єму. Компактний, зручно брати у різні поїздки із собою.
Довгі циліндричні насадки діаметром 30 мм створюють та фіксують об'ємні локони або хвилі. Для довгого волосся. Циліндричні насадки для завивки за годинниковою стрілкою та проти годинникової стрілки для створення симетричних локонів.
Довгі циліндричні насадки діаметром 40 мм створюють і фіксують недбалі локони або хвилі. Для довгого волосся. Циліндричні насадки для завивки за годинниковою стрілкою та проти годинникової стрілки для створення симетричних локонів.
Жорстка щітка для випрямлення волосся дозволяє зробити волосся більш гладким і слухняним. Жорсткі щетинки спеціально створені для укладання неслухняного волосся.
Кругла щітка для створення об'єму спрямовує повітря на пасма, ущільнюючи їх, а щетинки витягують волосся, надаючи їм форму в міру висушування.
Насадка для сушіння волосся перед укладанням підсушує мокре волосся до злегка вологого стану, готуючи його до укладання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары