Все категории
Добавить товар

Микротоковый аппарат для тонизации лица dermalactives microcurrent toning face device

3800 грн -6% 3600 грн
Описание

Новий.
Привезений із США
Ціна в Америці - 180$

Інсайдери та знаменитості вже давно рекламують переваги гальванічних і мікрострумових процедур для обличчя, щоб підтягнути та підтягнути м’язи обличчя та шиї для більш пружної, гладкої та яскравішої шкіри. Технологія мікроструму нагадує миттєву безболісну підтяжку обличчя — оскільки вона забезпечує м’які, м’які хвилі через шкіру та м’язи, вона стимулює вироблення колагену та еластину для помітно покращеного контуру.
Виберіть свій рівень потужності та виберіть один із трьох режимів, щоб очистити, глибоко зволожити або підтягнути й освіжити шкіру всього за 4 хвилини на день.

Мікрострумовий тонізуючий пристрій Dermalactives TM поєднує в собі технологію мікрострумової та гальванічної обробки обличчя, яка м’яко надсилає крихітні електричні імпульси через шкіру до м’язів обличчя, піднімаючи та підтягуючи їх, щоб шкіра стала більш пружною, гладкою та яскравою. Ваші клітини шкіри будуть виробляти більше колагену та еластину, наповнюючи шкіру, зменшуючи та запобігаючи зморшкам.
Використовуйте з вашими улюбленими засобами по догляду за шкірою, щоб наповнити їх перевагами проти старіння, або з ексфоліатором для обличчя, щоб глибоко очистити шкіру. Ніжна масажна дія посилює кровообіг, допомагаючи покращити тонус і еластичність шкіри.
Обережно ковзайте пристроєм круговими рухами від внутрішньої до зовнішньої сторони обличчя та від низу до верху обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары