Все категории
Добавить товар

Ультразвуковий скрабер

780 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вид техніки: Інший вид техніки

Ультразвуковий скрабер

Ультразвуковий апарат для чищення обличчя, ліфтингу та тонізації шкіри Ultrasonic Skin Cleaner X6 являє собою портативний пристрій, обладнаний технологіями найпопулярніших косметологічних методик — ультразвукового пілінгу, мікромасажу и фонофорезу, які дають змогу проводити професійні процедури глибокого чищення та догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах.

Регулярне застосування дає змогу якісно очистити шкіру, уповільнити передчасне старіння, знизити схильність пор до подальшої закупорки, а також досягати таких цілей:

Ефективне очищення шкіри обличчя від ороговілих клітин шкіри

Позбавлення чорних цяток, запалень, інфільтратів

Зменшення розширених пор

Поліпшення кольору обличчя й тону шкіри

Нормалізація процесів саловідділення

Відновлення пружності й еластичності

Зменшення набряклості, ознак втоми та стресу

Скорочення зморщок

Підвищення зволоженості шкіри

Зменшення виразності рубців і шрамів, яскравості пігментних плям

Багаторазове посилення ефекту від застосування косметичних засобів

Переваги моделі:

LED-дисплей для зручності контролю режимів роботи, заряду акумулятора та часу проведення процедур

Функція нагрівання допомагає краще відкрити пори, сприяє глибшому проникненню й засвоєнню поживних речовин

Автоматичний таймер

Неймовірно продумана форма лопатки забезпечує опрацювання навіть найбільш важкодоступних ділянок.

Комбінація технологій і простота використання пристрою здатна замінити походи в салон. А компактні розміри ультразвукового скрабера, невелика вага та наявність USB-зарядки дають вам змогу виконувати процедури в будь-якому зручному місці й тоді, коли ви порахуєте потрібним.

Ергономічний дизайн, мультифункціональність, висока ефективність і безпека ПЗ скрабера X6 забезпечують результат, ідентичний салонним процедурам.

4 РЕЖИМА РОБОТИ:

Пілінг (Cleaning) — визнаний метод глибокого очищення шкіри. Завдяки ультразвуковим коливанням відбувається повне очищення пор шкіри та усунення чорних цяток, видалення ороговілих клітин епідермісу, комедонів, зменшення кількості шкірного жиру (себуму) з одночасним зволоженням і збагаченням киснем поверхневих шарів шкіри.

Ліфтинг (Lifting) — процедура ультразвукового мікромасажу шкіри та мімічних м'язів. Активізує кровообіг і обмінні процеси всередині клітин, розгладжує мімічні зморшки та робить Вашу шкіру пружною і гладкою, обличчя водночас має свіжіший і молодший вигляд. Мікромасаж покращує доставку кисню до клітин, оживляє внутрішньоклітинний метаболізм і відбувається природна регенерація шкіри.

Іонізація+ (Ion+) — завдяки сприятливо зарядженим іонам глибоко очищає пори, усуває чорні цятки та освіжає шкіру.

Іонізація — (Ion-) — безін'єкційний метод введення активних речовин у шкіру. ПЗ-хвиля дає змогу компонентам косметичних препаратів проникати в глибокі шари в підвищеній концентрації. Внаслідок цього ефективність активного впливу на шкіру підвищується в десятки разів і продовжується.

 УВАГА! Для увімкнення/вимкнення скраберу необхідно затиснути кнопку впродовж декількох секунд, для перемикання режимів — коротке натискання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
mavrik07
mavrik07
67% выполненных заказов
Была

Похожие товары