Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Машинка для стрижки волос rotex rhc140-t

310 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вид техніки: Інший вид техніки

Машинка для стриження Rotex RHC140-T дасть вам із легкістю робити професійні стриження в домашніх умовах. Вона має зручний ергономічний дизайн, який буде дуже комфортним і практичним в експлуатації. З нею ви зможете експериментувати, створюючи нові образи, просто не виходячи з дому.

Rotex RHC140-T має стильний сучасний дизайн, який здатний сподобається будь-якому. До комплекту входить 4 насадки-гребінь, що неабияк розширять можливості, і ви зможете експериментувати. Знімний ніж забезпечить простий і легкий догляд за приладом, у такий спосіб збільшуючи його термін експлуатації. Просто під'єднайте до мережі тример і розпочинайте створення нової зачіски.

Функціональна та довговічна робота Машинка для стриження Rotex RHC140-T має потужність 10 Вт. Її леза виготовлені з високоякісного титанового сплаву, що забезпечить довговічну та зносостійку експлуатацію. Ширина ножа становить 45 мм. Набір насадок дає змогу регулювати довжину стриження від 3 до 12 мм. До комплекту додатково входять ножиці, щітка для очищення, олія та мішечок для зберігання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары