Все категории
Добавить товар

Портативний іригатор для догляду за порожниною рота azdent lv800

950 грн
Описание

Azdent LV800 — компактний і ергономічний іригатор ідеально підходить навіть для невеликих ванних кімнат. Попри скромні розміри, іригатор Azdent LV800 має досить місткий резервуар для води та потужну силову установку, що забезпечує тиск робочого струменя до 580 кПа. Велика потужність бездротового іригатора видаляє всі залишки їжі з важкодоступних місць ротової порожнини рота. Наявність двох режимів дає змогу підібрати необхідний напір води для процедури.

Іригатор Azdent LV800 забезпечує чистоту поверхні зубів, зокрема й міжзубних проміжків, ефективно видаляє наліт, знищуючи шкідливі мікроби, забезпечує масаж ясен. Він дуже зручний під час догляду за ортодонтичними конструкціями — можна не тільки почистити міжзубні проміжки від частинок їжі, але й зробити масаж ясен, подбати про брекет-систем і імпланти.

Портативний іригатор порожнини рота Azdent LV800 незамінний у подорожах і ділових поїздках. Він не займає багато місця в багажі та завдяки своїй автономності дуже зручний у дорозі.

Бездротовий іригатор працює від акумуляторних батарейок. Застосування іригатора разом із ультразвуковою зубною щіткою неабияк знижує ризик кровотечі з ясен і кількість бактерій у ротовій порожнині.

Характеристики:
1. Тиснення води: 448 - 580 кПа.
2. Місткість резервуара рідини — 200 мл.
3. Частота пульсації: 3000 разів/хв.
4.Час роботи: приблизно 35-45 секунд/танк.
5. Живлення: 2 акумуляторні батареї AA.
6.Матеріал: АБС
7. Світло: білий і синій.
8. Розмір блока: 5x8,1x28,2 см. (з розпилюваною насадкою)
9. Вага: 250 грамів.

Доставку товару оплачує покупець.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный