Все категории
Добавить товар

Прибор антиэйджинговой терапии silky lifting skin care 5в1 корея

3000 грн -10% 2700 грн
Описание

Silky Lifting Skin Care 5в1 - це універсальний косметологічний прилад для домашнього використання, який оснащений 5 функціями: RF-ліфтинг, EMS (електрична стимуляція м'язів), звукова вібрація для мікромасажу, тепловий вплив для абсорбування крему і сироваток, світлова LED-терапія.

В першу чергу, цей прилад призначений для дівчат, які постійно знаходяться в ритмі і у них катастрофічно не вистачає часу на себе. Вам більше не потрібно використовувати численні прилади, салони і багато часу для підтяжки і омолодження шкіри обличчя. Завдяки цьому приладу Вам буде потрібно всього 10 хвилин для щоденного догляду за собою. Результат ВИДИМИЙ. Рекомендуємо в перше використання обробити одну половинку обличчя і побачити різницю.

Покази використання:

розгладжування зморшок, видиме омолодження шкіри обличчя;

підтяжка і моделювання овалу;

видалення пігментних плям і родимок;

стимулювання вироблення колагену і поліпшення структури шкіри;

поліпшення кровообігу, лімфодренаж;

зменшення запальних процесів;

швидке та ефективне проникнення поживних речовин з кремів і масок

Огляд приладу Silky Lifting Skin Care 5в1:

Принцип роботи:

Silky Lifting Skin Care 5в1 поєднує в собі 5 технологій, які можуть працювати одночасно

Радіочастота (RF)

Ця технологія заснована на впливі електромагнітних полів в діапазоні радіохвиль для помірного прогрівання дерми. Під час процедур - RF-ліфтингу (рф-ліфтингу) - відбувається стимуляція міжклітинних мембран. Електромагнітні хвилі викликають коливання молекул води, в результаті чого виділяється теплова енергія. Навіть найглибші шари шкіри прогріваються до 50ºS. У результаті термічного впливу відбувається стимуляція клітин-фібробластів. Починається активне вироблення еластину і колагену. Результати видимі навіть після першої процедури.

Процедура RF ліфтингу мінімізує зморшки і сприяють омолодженню шкіри;

ефективно зволожує шкіру;

покращує рельєф доль і овал обличчя

підвищує еластичні властивості шкіри;

регенерує шкіру

прискорює загоєння рубців та інших пошкоджених ділянок шкіри.

EMS (електрична стимуляція м'язів)

Потужний косметологічний ефект, досягається завдяки електричним імпульсам, які посилаються до нервових закінчень через електроди з нержавіючої сталі. Ефект видимий після 1-2 сеансів!!

Завдяки м'якому скороченню м'язів відбувається:

відновлення правильного кровообігу;

прискорення відтоку лімфи;

активізація метаболічних процесів.

відновлення втраченого овалу обличчя

Звукова вібрація для мікромасажу

Під час процедури ви зможете відчути легкі вібрації (мікромасаж). Звукові вібрації виробляють масаж тканин на клітинному рівні і тонізують м'язи, надаючи ефект ліфтингу. В результаті чого, шкіра стає гладкою та еластичною, а дрібні зморшки значно розгладжуються. Вже через кілька процедур ви побачите ефект омолодження шкіри обличчя.

Тепловий вплив для абсорбування крему і сироваток (40 градусів)

Завдяки ефекту теплового впливу шкіра обличчя розігрівається, посилюється струм крові, відкриваються пори. Використовувані крему і сироватки з легкістю проникають у шкіру. При правильному застосуванні сироватки з хорошим складом, можна значно поліпшити стан шкіри.

Світлова LED-терапія (7 кольорами спектра)

Світлова LED-терапія є сучасною розробкою косметології і використовується для безболісного догляду за шкірою.
Під дією LED- світла відновлюються пошкоджені клітинні мембрани, прискорюється ріст клітин

Як користуватися приладом для ліфтингу Silky Skin Care 5в1?

Перед використанням приладу необхідно очистити шкіру обличчя за допомогою спеціального засобу (тонік, засіб для зняття макіяжу). Нанесіть на шкіру гель, щоб обличчя було вологим.

Натисніть та утримуйте кнопку «Power» 3 секунди, щоб увімкнути прилад. Світловий LED-індикатор засвітитися синім кольором. Режим вибрації увімкнеться автоматично.

Прилад має 3 режиму інтенсивності сили струму. При включенні приладу, інтенсивність сили струму знаходиться на першому рівні. Натисніть кнопку «Power» один раз, щоб переключити інтенсивність на другий рівень, натисніть кнопку «Power» вдруге, щоб перемкнути на третій рівень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары