Спінювач «Мить» -- ідеальний для приготування густої молочної піни для кави
«капучино», «латте» та «моко». Глечик також можна використовувати для подачі
соусів.
Інструкція з використання:
1. Наповніть глечик молоком до позначки максимального рівня і поставте його в мікрохвильову піч для підігрівання. Перед підігріванням вийміть розливальну ложку та встановіть кришку в режимі «носик відкритий». Підігрівайте молоко на середній температурі близько 1 хвилини. Альтернативно, можна підігріти молоко в каструлі до температури 65°C і перелити його в глечик.
2. Після підігрівання вставте розливальну ложку назад у глечик і закрийте його кришкою, так щоб носик був закритий. Потім притисніть кришку і рухайте шток ложки вгору і вниз протягом 40 секунд. Дайте молоку осісти кілька секунд.
3. Для розливання спіненого молока використовуйте ложечку. Незапінене молоко можна додати за смаком.
Рекомендації:
- Для приготування 2 чашок кави «капучино» використовуйте 150 мл молока.
- Зверху можна посипати тертим шоколадом або порошком какао за смаком.
- Не ставте спінювач на гарячу плиту і не кип'ятіть молоко, оскільки це може вплинути на його смак. Молоко повинно бути температури понад 60°C або холодильника, але не кімнатної, інакше його важко збивати.
- Спінювач «Миттєвість» не підходить для збивання молока, отриманого з порошку.
- Максимальна температура: 120°C.