Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Варильна панель газова pyramida pfh 640 stg (red)

9150 грн
Описание

Основні характеристики

Тип варильної панелі Варильні панелі за типом під'єднання поділяють на три типи: газові, електричні та комбіновані. Окремо виділяють тип Domino — це двоконфоркові поверхні з газовими або електричними нагрівальними елементами.
Газова як джерело енергії слугує природний газ. Такі поверхні під'єднуються до магістрального газу, нечасто виробники постачають у комплекті спеціальне обладнання для під'єднання до балонів зі зрідженим газом.

Тип зон нагрівання Іншими словами тип нагрівальних елементів, які застосовуються в конкретній моделі плити або варильної поверхні. Основні типи — це газові конфорки, електричні зони нагрівання й індукція. Кожна з них має свої переваги, вади та особливості.
Газові конфорки Круглі нагрівальні елементи складаються зі змішувача та пальникової насадки зі стабілізувальним пристроєм, за допомогою якого регулюється сила полум'я. Принцип дії ґрунтується на змішуванні газу та повітря в камері горіння.

Матеріал основи останнім часом виробники пропонують дедалі більше різних покриттів від стандартної емалі до склокераміки. Від того, який матеріал використовується, залежить колірна гама пристрою, міцність, простота в обслуговуванні й естетичний вигляд.
Загартоване скло Використовується як для електричних варильних поверхонь, так і для газових. Загартоване скло добре витримує високі навантаження та перепади температур, а в разі пошкодження розпадається на осколки з тупими гранями, не здатними поранити. Не рекомендується застосовувати очисні засоби з абразивними частинками, позаяк подряпини на такій поверхні будуть дуже помітні.

Матеріал решіток Решітки-тримачі для посуду застосовуються тільки для газових варильних поверхонь. Матеріал виготовлення визначає, наскільки вони будуть міцними та довговічними.
Чавун Мабуть, найнадійніший з усіх типів решіток матеріал. Попри високу вагу та не зручне очищення вони слугуватимуть вам дуже довго. Крім того, такі решітки дуже стійкі та не піддаються деформації згодом.

Кількість конфорок/зон нагрівання — одна з важливих параметрів під час вибору варильної поверхні або плити. Кількість конфорок часто визначає, скільки за один раз ви зможете приготувати страв. Великій родині варто зупинити свій вибір на поверхні від 4 конфорок і вище. Якщо ви готуєте нечасто, у вас невелика сім'я або ви живете один, то варто подивитися моделі з меншою кількістю нагрівальних елементів.
5

Автозапалювання

Газ-контроль конфорок Система безпеки, яка перекриває подавання газу в конфорку, у разі, коли полум'я погало.

Турбоконфорка Турбоконфорка — це спеціальний різновид конфорки, на якій є кілька зон нагрівання (кілька кілець полум'я). Така конфорка дає змогу приготувати страву максимально швидко та якісно.

Тип керування
Механічний

Ширина, (см)
70 см

Глибина, (см)
51 см

Колір виробника
Червоний

Комплектація
Варильна панель, інструкція, гарантійний талон

Країна виробництва
Китай

Гарантійний термін
3 роки

Бренд
Pyramida

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user840125
user840125
Днепр
Был