Все категории
Добавить товар

Прально-сушильна машина бош bosch wvh28440 avantixx 7 а++ 8/5 к

8137 грн
Описание

Виробник: BOSCH

Пральна машина Бош Bosch WVH28440 Avantixx 7 А++ 8/5 кг
Відео огляд: *******************************************
Пральна машинка із сушаркою привезена з Німеччини,б/у в чудовому стані.Є знижка на доставку, паковання завдяки нашому рахуванню, робимо недорогою адресну доставку.Повністю робоче прання з Німеччини без дефектів у чудовому стані, перевірена майстром. Розробляє чудово,гарантія 6 міс. Можлива доставка накладеним платежом, але після попереднього оплати суми доставки у дві сторони нам на карту привати.Остаток клієнт доплачує на пошті після перевірки товару.
Avantixx з технологією AirCondensation: економить не тільки під час прання, але й під час сушіння води.
Технологія AirCondensation: для надзвичайно водоощадного сушіння завдяки конденсації повітря.
Барабан VarioSoftTM: м'яке або потужне прання завдяки унікальній структурі та руху барабана.
AutoDry: сушить білизну рівно й акуратно до бажаного ступеня сушіння.
Завантаження 8/5 кг: прання 8 кг, сушіння 5 кг.
Ефективність для сьогодення та майбутнього.

Сушарки з тепловим насосом із самоочисним конденсатором захищають ваш одяг і дуже енергоефективні. Використовувана технологія самоочищення означає, що конденсатор автоматично очищається до чотирьох разів під час процесу сушіння, забезпечуючи видатну енергоефективність — кожен цикл сушіння. Сушарки Bosch з тепловим насосом призначені для ефективної роботи та дбайливого, ідеального сушіння вашого одягу.

Захист довкілля та економія грошей — завдяки високоефективному керуванню водними ресурсами.
Ваша пральна машина заощаджує ваш час і сили, але часто завдяки занадто великій витраті води. Наш автоматичний контроль кількості ActiveWater забезпечує чудові результати, але використовує тільки стільки води, скільки необхідно. Вбудовані датчики регулюють витрату води залежно від типу тканини та кількості білизни, а наші запатентовані барабанні та водозбірні системи дають змогу швидше замочувати. Вибирає пральну машину, яка допоможе вам заощадити воду та водночас мати спокійніше здоров'я в домашніх умовах. Подробнее: *****************************************************************

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Белый

Похожие товары