Все категории
Добавить товар

Павербанк xiaomi mi power bank 3, 20000 mah 50w

1800 грн
Описание

100% оригінал! З власним серійним номером, який можно перевірити на оф. сайті.

Кабель в комплекті USB Type-C USB Type-C!
Xiaomi Mi Power Bank 3 на 20000 мА*год, для ноутбуків, відрізняється стильним дизайном та може видавати до 50W через USB-C. Однією з примітних особливостей портативного девайсу є доданий у пристрій USB Type-C порт, який можна використовувати як для заряджання самої батареї, так і для заряджання різних девайсів. З Mi Power bank 3 можна заряджати ноутбук.
Порт USB-C забезпечує вихід до 50 Вт.
Завдяки 3 інтерфейсним портам (1USB-C, 2USB-A), Xiaomi Mi Power Bank 3 здатний заряджати кілька пристроїв одночасно. Зокрема, може заряджати 1 ноутбук, 1 смартфон та 1 планшет одночасно.
Порт USB-C підтримує двосторонню швидку зарядку. Для повної зарядки Xiaomi Mi Power Bank 3 за максимальної потужності 45 Вт потрібно 4.5 години. Також ви можете підключити зовнішній акумулятор до блока живлення, підключити будь-які свої пристрої, і він заряджатиме їх, заряджаючи сам.
Xiaomi Mi Power Bank 3 також підтримує зарядку з низьким енергоспоживанням, так що ви можете заряджати пристрої та інші пристрої з низьким енергоспоживанням.
Пристрій має цільну оболонку з УФ-покриттям, що забезпечує корпусу пристрою більшу міцність. Xiaomi Power Bank 3 має чотири світлодіодні індикатори заряду, а також бічну кнопку, аналогічно попередньої моделі Mi Power Bank ємністю 20000 мА*год.
Місткість батареї мА*год 20000: для ноутбуків, планшетів, Смарт-годин та браслетів, телефонів.
Функції заряджання QC швидка зарядка 3.0
Тип батареї Літій-полімерні (Li-pol)
Одночасно заряджуваних пристроїв 3
USB виходів 3
Розмір - 153.5 х 73.5 х 27.5 мм
Вага – 440 г
Колір чорний
Комплектація: Документація, Кабель USB Type-C
Виробник - Китай
Гарантія – 12 місяців
Номінальна ємність 12000 mA*год (5 5.4)
вихідна потужність, Вт 50

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары