Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Силіконовий чохол-накладка для huawei p40 lite e (чорний)

160 грн
Описание

Еластичний матеріал

Накладка виконана з еластичного термополіуретану. Її можна стискати, розтягувати - вона все одно не деформується і не буде відстовбурчувати на телефоні.

Ультратонкий дизайн

Конструкція мініатюрна та не збільшує смартфон у розмірах. На корпусі сидить щільно, добре облягає тильну панель та торці.

У разі падіння телефона з висоти такий чохол амортизує, тим самим стаючи подушкою безпеки, яка пом'якшує силу удару і не допускає пошкодження корпусу.

Покриття антивідбитки

Поверхня накладки - шорстка та матова. Вона не ковзає в руці та на рівній поверхні. При тривалому користуванні виглядає чистою завдяки покриттю антивідбитки, на якому непомітні забруднення.

Немарке забарвлення

Завдяки тому, що чохол виконаний у чорному кольорі, він довше виглядає новим, оскільки не вигоряє на сонці, не протирається і не мажеться.

Крім того, чорний колір універсальний, тому накладка підійде як чоловікові, так і жінці.

Вільний доступ до порту, кнопок та камери

Щоб ви без перешкод могли підключити до смартфона зарядку, навушники; зробити фото чи відрегулювати гучність - виробник передбачив у чохлі спеціальні вирізи. Вони збігаються за формою та розміром з кнопками, мікрофоном, портом та камерою.

У цій конструкції кнопки керування покриті силіконовими вставками, які захищають їх від забруднення та намокання. Вставки не впливають на якість натискання.

Захист камери

Часто кладете телефон камерою вниз? Ще один плюс у бік накладки - виріз під камеру із завищеними бортами. Цей бар'єр не дозволяє, щоб модулі стикалися з грубою поверхнею та дряпалися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары