Все категории
Добавить товар

Розумний автотримач автоматичний з бездротовою зарядкою

840 грн
Описание

Розумний автотримач автоматичний з бездротовою зарядкою

Сенсорний автомобільний тримач з функцією бездротової зарядки призначений для зручного використання смартфона в автомобілі. Тримач кріпиться на решітку воздуховода. Завдяки шарнірному кріпленню ви можете розгорнути тримач під зручним для вас кутом і навіть перевести його в горизонтальне положення.

Вбудована бездротова зарядка оперативно поповнити акумулятор смартфона до 10Вт, в залежності від моделі. Розумна система запобігає перегрів та перезарядку пристрою, а також вбереже від стрибків напруги. Зарядний поле поширюється на 8 мм, завдяки чому можна заряджати смартфон навіть в чохлі.

Унікальний дизайн. По-справжньому стильний тримач для смартфона з функцією бездротової зарядки стане відмінним доповненням до інтер'єру вашого авто. Обтічні лінії і футуристичний дизайн укупі з компактністю і функціональністю припадуть до смаку публіці.
Розумний тримач. Спеціальний сенсор, встановлений в корпус власника самостійно розсовує ручки перед вашим смартфоном , а після надійно захоплює. Ця функція дозволить вам не відволікатися від дороги і не витрачати час на установку телефону в утримувач.
Особливості:

Магнітна фіксація
Можливість повертати смартфон в різних напрямках
Кріплення розрахований на смартфони діагоналлю від 4 до 6.5
Два швидкісних інфрачервоних датчика і сенсорне управління
Бездротова зарядка

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
svetlana0804
svetlana0804
Супер-продавец
Хмельницкий
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары