Все категории
Добавить товар

Spigen neoflex для samsung s10 plus (2шт)

825 грн
Описание

Тип аксесуара: Плівки

Комплект захисної плівки Spigen NeoFlex для S10 Plus. Плівки у заводській роздрібній упаковці. В упаковці 2 шт плівок із необхідними матеріалами для встановлення.

Опис
Скажи немає подряпин, ефектів веселки та бульбашок! Neo Flex має конструкцію з гнучкого шару ТПУ (термопластичний міцний уретан), який самовідновлюється та легко наноситься на екран мокрим способом. Просто дайте Neo Flex трохи чаклунства, і протягом 12 годин ваш екран стане чистим як новий. Нехай Neo Flex завдасть удару, а не ваш телефон.
Призначений для виправлення захищеної кривизни екранів. Термопластичний міцний уретан одночасно гнучкий. Тонка і прозора, що не викликає негативних впливів при роботі на екрані сенсорного типу.
Плівка наділена олеофобним покриттям, яке перешкоджає заподіянню шкоди смартфону, крім того, захищає від забруднення.
Вона ідеально відповідає екрану смартфонів за розміром та формою. Плівка практично непомітна для очей, не спотворює зображення та не знижує чутливість екрана.

Плівка наноситься легко, мокрим способом з використанням спрею, що забезпечує відмінне зчеплення без бульбашок. Процедуру нанесення плівки можна переглянути на офіційному сайті Spigen або YouTube.

Комплектація упаковки
плівки NeoFlex 2 шт.
спрей
серветка
скребок
стікери для встановлення

Похожие товары