Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Amsung s20 g980f/ds 8/128 aura red

9600 грн
Описание

Виробник: Samsung

16 жовтня 2023 р.
Samsung s20 g980f/ds 8/128 red

9 500 грн.

OLX Доставка

Марка телефону: Samsung

Стан: Вживане

Операційна система: iOS

Діагональ екрану: Більше 6"

Купити з доставкою

Способи доставки

від 15 грн. · доставка протягом 2-5 днів
Укрпошта

від 50 грн. · доставка протягом 1-3 днів
У відділення Нова пошта

від 85 грн. · доставка протягом 1-3 днів
Кур'єром Нова пошта

від 15 грн. · доставка протягом 2-5 днів
Meest

ОПИС

Телефон в ідеальному стані, в користуванні недовго, був подарунком тещі, зараз у неї айфон, підійде на подарунок, усе чудово працює, екран надяскравий та насичений усім відомий super amoled, батарея як тримала заряд так само і тримає, ця модель дуже швидка та потягне будь які навантаження, камера трохи краща ніж у iphone 14 pro, порівнювали з ним, не падав та не пошкоджувався, в ремонті не був, у комплекті швидка зарядка та кабель, коробки наразі немає, без торгу

Основні характеристики
Діагональ екрану
6.2"
Тип екрану
Dynamic AMOLED
Камера
12 Мп + 64 Мп + 12 Мп
Процесор
Exynos 990
Ємність акумулятора
4000 MAh
Android 13
НЕЙМОВІРНА РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ 64 МП
Камера 64 Мп дозволяє робити яскраві та реалістичні знімки з високою роздільною здатністю. Навіть після багаторазового наближення об'єкти на фотографії виглядають чіткими і чудово деталізованими.

УНІКАЛЬНИЙ ДОСВІД МОБІЛЬНОГО ФОТОГРАФУВАННЯ
Знімайте багато і з задоволенням, адже всі ваші фото заслуговують називатися кращими. Інноваційна система камер дозволяє отримувати справжні шедеври, що за якістю передачі кольору, чіткістю і глибиною не поступаються професійним роботам.

НАБЛИЖЕННЯ ДО 30 РАЗІВ
Трикратний Hybrid Optic Zoom, Super Resolution Zoom і технології, засновані на штучному інтелекті, дозволяють збільшувати об'єкти до 30 разів із збереженням високої чіткості і деталізації. Тепер ви можете фотографувати найвіддаленіші об'єкти, які раніше навіть не потрапляли в поле вашого зору.

НІЧ НЕ ПЕРЕШКОДА ДЛЯ ВІДМІННОГО ФОТО
Збільшений датчик зображення вловлює більше світла і робить чудові фото при поганому освітленні. У нічному режимі камера може робити кілька знімків одночасно, щоб потім з'єднати їх разом, прибрати сторонні шуми, попрацювати над фоном і отримати яскраве і чітке нічне фото.

ВІДЕО В ФОРМАТІ 8К
Galaxy S20 належить до флагманської лінійки мобільних пристроїв Samsung, здатних записувати відео в неймовірній якості 8К, яка в 4 рази перевершує формат UHD і в 16 разів - формат FHD. Навіть при передачі відео на великий екран телевізора зображення зберігає приголомшливу чіткість, щоб ви могли оцінити перевагу 8К. Сучасний стабілізатор на штучному інтелекті забезпечує плавність і чіткість зображення в найдинамічніших сценах.

ЧУДОВІ ФОТО НА ОСНОВІ ВІДЕО 8К
Відео формату 8К розбивається на окремі кадри, які потім ви зможете перетворити в чудові фотографії з роздільноюздатністю 33 Мп. Це дозволить вам вибрати кращий знімок з нескінченної кількості, який би нагадував про неповторну подію.

ЕКРАН ДЛЯ ЗАХОПЛЮЮЧИХ ВРАЖЕНЬ
6.2" Quad HD+ Infinity-O екран відтворює приголомшливе відео стандарту HDR10+. Повна відсутність рамок і крихітний непомітний оку отвір під фронтальну камеру підсилюють візуальні враження безмежності і реалістичності зображення. Висока частота оновлення 120 Гц призводить до більш чіткого і плавного відтворення будь-яких динамічних сцен.

НЕ БОЇТЬСЯ ВОДИ
Стандарт IP68 забезпечує високий рівень захисту від впливу води: смартфон не втратить працездатності при зануренні на глибину до 1.5 м на час до 30 хвилин.

ЗАРЯДУ ВИСТАЧИТЬ НА ВЕСЬ ДЕНЬ
Інтелектуальна батарея ємністю 4000 мАг дозволяє користуватися смартфоном весь день без необхідності підзарядки. Адаптивна технологія аналізує ваші звички і потреби у використанні пристрою і оптимізує витрачання заряду для збільшення часу автономної роботи. Всього кілька хвилин провідної зарядки - і смартфон зможе функціонувати ще кілька годин. Технологія FAST WIRELESS CHARGING 2.0 і функція WIRELESS POWERSHARE дозволяють поповнювати заряд батареї бездротовим способом і ділитися зарядом з іншими
ДОСЛІДЖУЙТЕ НОВІ СПОСОБИ ДЛЯ СПІЛКУ…

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Класс:
Смартфоны
Продавец