Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Babybjorn

3500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Крісло качалка

Торг

Шезлонг BabyBjorn надасть вашій дитині затишне місце для ігор і відпочинку. Він рухається завдяки природним і самовільним рухам малюка. Дитина гойдається, розвиваючи моторику та рівновагу абсолютно природним способом. Дітей молодшого віку можна м'яко й безшумно похитувати рукою або ногою.
Шезлонг BabyBjorn Bliss забезпечує належну підтримку спини та голови дитини. Шезлонг обладнаний спеціально розробленим тканинним сидінням, яке адаптується до дитини та правильно розподіляє її вагу. Правильне положення та підтримка дитини надзвичайно важливі в ранньому дитинстві, коли м'язи дитини ще слабо розвинені.
Завдяки двобічному чохлу крісло Bliss можна використовувати як шезлонг і як крісло. Шезлонг — ідеальне рішення з дитинства, поки дитина не навчиться стійко сидіти. Для старших дітей його можна легко трансформувати в зручне сидіння — просто зніміть і переверніть матеріал зі спинки та змініть його нахил.
Шезлонг був розроблений у тісній співпраці з педіатрами
Усі матеріали, що використовуються в кріслі, делікатні та безпечні для дитини. Вони пройшли випробування та відповідають стандартам сертифіката Oeko-Tex Standard 100, клас 1. Це означає, що вони не містять шкідливих для здоров'я речовин і алергенів.
Шезлонг має 3 ступені нахилу. Ви можете легко й безшумно змінити настроювання з більш вертикальною, адаптованою для гри, на майже горизонтальну, яка ідеально підходить для розслаблення. Механізм регулювання нахилу має спеціальний захист від випадкового складання, наприклад, старших братів і сестер. Завдяки новій системі (складання та перенесення) ви можете скласти шезлонг до невеликого розміру та взяти його із собою у відпустку.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Продавец
innai...
innainna1959612
Киев
Была