Все категории
Добавить товар

Ліжко,пеленатор,переноска дорожня 3 в 1

850 грн
Описание

Опис

Універсальне сумка-ліжко для малюків Ganen baby bed and bag багатофункціональна переноска-помічник

Ви хотіли б поїхати з малюком на пікнік, до друзів на дачу, а то і зовсім в подорож? Однак він ще дуже малий, а значить потрібно передбачити все і взяти з собою величезну кількість речей, які просто необхідні дитині на прогулянці. Вас лякає кількість сумок, які потрібно взяти з собою?
А ще й коляска?!

Пропонуємо Вам ідеальне вирішення цієї проблеми - багатофункціональну сумку - дитяче ліжко Ganen Baby Travel Bed and Bag для подорожей з дітьми у віці 0 - 12 місяців. У зібраному вигляді це компактна дорожня сумка, з боків якої є чотири великих кишені для дитячого приладдя, а в розкритому вигляді сумка перетворюється на зручне дитяче ліжечко для малюка. Ліжечко розкладається швидко, жорстке дно і м'який матрац забезпечать ідеальне місце для відпочинку дитини. Міцні ручки дозволяють перенести ліжечко в розкладеному вигляді в будь-яке місце, не потривоживши сон малюка.

Пропонована дорожня сумка - це чудовий органайзер, який гарантує, що Ви зможете в ній розмістити всі необхідні дрібниці і отримати до них легкий доступ. Дитячий складний ліжечко - сумка Ganen Baby Travel Bed and Bag зробить ваше життя комфортнішим і простішим.

Для дітей дуже важливий повноцінний сон, незалежно від того, де він знаходиться: на природі, в подорожі або вдома. Основна турбота мами забезпечити малюку найбільш зручне спальне місце для кращого сну. Дитячий ліжечко для подорожей Ganen Baby Travel Bed and Bag повністю забезпечить комфорт Вашої дитини. Чарівний ліжечко для Вашої дитини виготовлено з високоякісних нетоксичних та екологічно чистих тканин.
Вона безпечна, зручна, практична, функціональна і дуже добре зроблена. Вона може бути встановлена практично в будь-якому місці, будь то на вулиці або у Вашій вітальні.
Матрацик наповнений товстим шаром антиалергенного поліефірного волокна і володіє відмінною термоізоляцією.
Одна сторона зроблена з вологонепроникного матеріалу, а друга з натуральної м'якої фланелі (100% бавовни). Все це дає додаткову гарантію того, що сирість і волога не доберуться до дитини.

Переваги дорожнього дитячого ліжка - сумки Ganen Baby Travel Bed and Bag:

Міцна тканина, стильний загальний дизайн і зручність у використанні.

Виготовлена з нетоксичних та екологічно чистих тканин.

Передбачено широкі зручні ремені для перенесення ліжечка.

Трансформер - органайзер, в якому легко розміщуються всі необхідні дрібниці.

Компактна, безпечна, практична, багатофункціональна.

Вона легко збирається і розбирається в міру необхідності.

Технічні характеристики:

Вік дитини - від 0 до 12 місяців.

Вага дитини - до 12 кг.

Матеріал - полістер, фланель.

Вага товару: 1.75 кг.

Тип застібки: блискавка.

Розміри сумки (у складеному вигляді): 38 х 35 х 6 см.

Розміри ліжечка (в розкладеному вигляді): 76 х 37 х 20 см.

Артикул: BED435

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
romas...
romashkashoping
64% выполненных заказов
Была