Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Іграшка-проєктор "райдуга" chicco рожевий

800 грн
Описание

Тип: Проектори

Кілька примірників у наявності

Відсилання накладеною платежею (Нова пошта, Укр пошта)
новий проєктор для створення чарівної атмосфери під час сну.
Знаючи переваги своїх малюків, ви самі вибираєте класичні мелодії та проєктування зображень зірок, які допомагають малюкам заснути.

Розмір іграшки: 14х14х14 см
Вік: для дітей від народження
Виробник: Chicco

Інформація про виробника:
Chicco впродовж багатьох років переслідує ціль, яку легко собі поставити, але важко досягти: «Тробота про дітей і їх розвиток починається ще до їх народження і триває до повноліття». Цей проєкт, унікальний за своєю суттю, бурхливо розвивався і виводить компанію на рівень повного розуміння того, що пов'язано зі світом дитинства. Компанія має репутацію надійного та дбайливого помічника у виконанні важкого завдання, що стоїть перед батьками. Не стояти на місці, знаходити нові рішення — ось головне кредо Chicco.
Синьо-біло-червоний логотип для батьків став золотим стандартом якості. І це не дивно. Адже кожен продукт, який тут виробляється, втілює досвід провідних фахівців: акушерів, неонатологів, педіатрів, фізіологів, помножений на передові сучасні технології. З продукцією Chicco малюки розвиваються швидше, а батьки'ються, що забезпечити щасливе дитинство дитині зовсім не складно: ніжність і величезну повагу до крихітного, але повноправного жителя планети.

Розвиток для дитини: розвиває фантазію дитини, заспокоює й допомагає заснути

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Розовый

Похожие товары