Все категории
Добавить товар

Проектор столик для малювання жовто оранжевий зі світловими ефектами музикою слайдами маркерами

448 грн -10% 404 грн
Описание

Дитячий музичний проектор столик у вигляді симпатичного доброзичливого динозаврика є комплексом, що складається з лампи, набору слайдів та фломастерів. Дуже цікава іграшка для дітей, яка розвиває координацію рухів і стимулює їх до творчості. Діти із задоволенням ним користуються, їх приваблюють яскраві та зрозумілі картинки, які легко намалювати.

При включенні проектора він проектує зображення на столик або аркуш паперу та дитині легко його намалювати, обвести та прикрасити. Під час зміни зображення грає мелодія, що дозволяє малювати з нею або без музики. У комплекті є спеціальна губка, яка дозволяє стирати зображення, що дозволяє Вам не турбуватися про наявність чистих аркушів паперу.

Конструкція проектора 3 в 1 включає настільну лампу, проектор, столик і набір маркерів. Тепер у ваших дітей буде все необхідне для реалізації своїх творчих ідей та художніх фантазій. Лампа включається дуже просто: повертаєте корону на верхній частині світильника, а обертаючи обідок в нижній частині світильника, змінюється фокус в результаті чого зміняться розміри картинок, що проектуються.

Без діафільмів проектор може бути додатковим джерелом освітлення в кімнаті дитини.

Характеристики:

Світлові ефекти – є

Музичні ефекти – є

В комплекті:

1. проектор – 1 шт.

3. слайди 3 шт. (фрукти та овочі, тварини, транспортні засоби)

4. фломастери 12 шт.

5. батарейки не входять до комплекту, потрібно 3 шт АА якими ми можемо укомплектувати по 6 грн Zinc-carbon та по 8 alkaline

6. Блокнот для малювання

Розміри упаковки 39*7*27,5 см

Розміри проектора столика 26*20,5*27 см

Кольори: жовтий

Вид упаковки: коробка

Матеріал гіпоалергенний екологічний ABS пластик без неприємного запаху, міцний, гарний та безпечний

Вік від 3 років

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize