Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ерго рюкзак-кенгуру-переноска слінг babybjorn baby bjorn miracle

990 грн
Описание

Виробник: BabyBjorn
Вік: До 2 років
Тип: Ерго-рюкзаки

Ерго Рюкзак-кенгуру-переноска слінг BabyBjorn Baby Bjorn Miracle Оригінал Швеція

Ідеальний стан!! Без жодних нюансів! Використовувалися 2 тижні, потрібен був у дорогу, щоб не брати із собою коляску! Дуже зручна річ, незамінний помічник!Закупували у Швеції.Підходить C новонародженого віку (3,5 кг і 53 см) до 13 кг.

Тільки в BABYBJÖRN рюкзаку-кенгуру максимальний комфорт чудово поєднується з легкою легкістю. Він зроблений із високотехнологічної й додатково обладнаний зручною підтримкою для попереку, яка забезпечує розвантаження та стабільність.

Переваги:
- Повітряна та повітропроникна — основна перевага перед будь-яким іншим рюкзаком-кенгуру!
Повітропроникна тканина відводить від вас і від дитини зайве тепло та вологу, підвищеної м'якості, розташована з внутрішнього боку рюкзака-кенгуру, м'яко стикається зі шкірою дитини та приємно облягає її тіло.
- Стабільність для спини
Підтримка для попереку регулюється індивідуально та забезпечує зручну стабільність для спини. Підтримка для спини в поєднанні з широкими плечовими лямками сприяє зручності під час носіння, забезпечуючи оптимальне розвантаження.
- Ергономічний для дитини
Рюкзак-кенгуру вирізняється ергономічним дизайном і надає оптимальну підтримку для голови, спини та стегон вашої дитини. Підтримку для голови можна регулювати. А коли малюк підросте й почне сам тримати голову, підтримку для голови можна опустити, щоб носити його обличчям уперед.
- Зручний для матері
У цьому рюкзачку можна погодувати груддю, носити сплячого малюка і завдяки продуманій системі застібок — вийняти з рюкзачка сплячої дитини, не розбудивши її!
Продумана і водночас мінімізована система ременів і регулювань дасть змогу вам оптимально розподілити навантаження між попереком і плечовими ременями.

Знімається і одягається рюкзачок вкрай легко та швидко.
На внутрішньому боці є невеликий вшитий чохолчик, у який уміщається весь рюкзачок для транспортування, займаючи водночас вкрай мало місця!

Тканини, що стосуються вашої дитини, протестовані та схвалені відповідно до стандарту Oeko-Tex 100, клас 1 виробів для немовлят. Вони гарантовано безпечні для чутливої дитячої шкіри та не викликають алергію. Цена 990 грн

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
  • Разноцветный

Похожие товары