Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ерго- рюкзак-переноска слінг babybjorn we швеція baby bjorn — уд

1500 грн
Описание

Виробник: BabyBjorn
Вік: До 2 років
Тип: Ерго-рюкзаки

Рюкзак-кенгуру-переноска слінг Babybjorn WE Швеція Baby bjorn — зручний і практичний рюкзак-переноска для носіння ребеночка і на животі, і на спині. Ця модель дає змогу носити в ньому дитину від народження й до 3 років. В ідеальному стані всі кріплення цілі!! Рюкзак попередить необхідну підтримку голови та шиї новонародженого. Максимальний ріст крихітки, що не вміє самостійно тримати головку. Усі рюкзаки Babybjorn розроблені в тісній співпраці зі світовими педіатрами. Характеристики:

"Розумна" конструкція — всередині рюкзака є регульована застібка, яка дає рюкзаку «рости» разом із малюком.
Регульоване положення рюкзака — новонародженого малюка можна носити високо на грудях, близько до серця, а старшого малюка можна носити нижче.
Анатомічна форма — перебуваючи в рюкзаку, малюк завжди буде у фізіологічно правильному положенні. Дитині комфортно завдяки регульованому підголівнику, зручному сидінню та високій спинці, які гарантують надійну опору стегнам, спині та голові дитини.
2 способи розташування малюка — структура цієї моделі дає змогу носити малюка обличчям до мами й у себе на спині.
Переміщати рюкзак зі спини на груди й навпаки дуже легко. Носити малюка на спині можна з 12-місячного віку.
Носити такий рюкзак — суцільне задоволення. Широкі лямки з набивкою й ергономічна підтримка-ремінь у нижній частині забезпечать рівномірний розподіл ваги малюка на стегна та плечі батьків, прибравши зайве навантаження зі спини.
Простота та легкість регулювання — регулювати положення рюкзака можна прямо на ходу та для цього не потрібно висаджувати малюка. Регулювальні ремінці розміщені в передній частині рюкзака або в доступній для рук зоні батьків.
Спокійний сон — щоб дістати сплячого малюка з рюкзака-кенгуру Babybjorn, не потривоживши його сон, досить просто відстебнути передню частину рюкзака.
Рюкзак підійде для будь-якого з батьків — плечові лямки та пояс можна регулювати під зріст і комплекцію.
Перевірений і безпечний матеріал — усі використовувані матеріали прекрасно підходять для дитячої шкіри та безпечні, навіть якщо дитина візьме їх до рота. Гарантується брак небезпечних речовин, матеріал відповідає вимогам стандарту Oeko-Tex 100, клас 1 (виробу для дітей).

Матеріал: м'яка бавовняна тканина. Основний матеріал: бавовна 100% Догляд: Машинне прання за 40 °C Виробник: Babybjorn, Швеція.
Мax: 15 кг/100 см Для дітей від народження до трьох років. Ціна 1500 грн

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?