Все категории
Добавить товар

Молоковідсмоктувач

350 грн
Описание

Виробник: Dr. Frei
Тип: Молоковідсоси
Вид молоковідсмоктувача: Ручні

Використовується один раз
Молоковідсмоктувач Dr.Frei GM 10 — це ручний апарат для індивідуального зціджування грудного молока. Вирізняється побутовою простотою, наявністю ергономічної ручки, англійською якістю, європейською безпекою та доступною ціною. Резервуар розрахований на 120 мл рідини Принцип дії ґрунтується на імітації природного годування. Для стимуляції рясної лактації та комфортного ковтання малюк захоплює сосок разом з ареолою. А в молоковідсмоктувачі роль голодного ротика виконує досить широкий розтруб. М'яка силіконова мембрана не спричиняє дискомфорту матері та полегшує зціджування. Сила всмоктування (вакуум) регулюється в безпечних межах.
Пляшка виготовлена без використання бісфенолу А. Ось уже пів століття ця речовина застосовується в виготовленні пластмасових виробів для надання їм твердості. За ступенем небезпеки воно належить до 3-го класу, враховуючись помірно шкідливим. Однак американське агентство FDA офіційно визнання його небезпечним для здоров'я.
У момент термічного оброблення (коли пляшка миється гарячою водою або обдається окропом) цей хімікат перестає бути інертним і починає виділятися. Навіть найменші його дози згубно впливають на організм. Дитина облищує соску та в будь-якому разі ковтає його. Слина дуже швидко транспортує отримані з їжею речовини (як корисні, так і шкідливі) безпосередньо в кров. Оскільки процес травлення починається вже в ротовій порожнині. Тому компанія виробляє тільки екологічно чисту продукцію для мами та дитини.
Прилад швидко збирається та легко стерилізується. Сумісний із пляшечками, що мають як вузьке, так і широке горлечко.
Механічний молоковідсмоктувач Dr.Frei GM-10 — це простий шлях до здорової та комфортної лактації.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
aliss1992
aliss1992
Чугуев
Была

Похожие товары