Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ручний молоковідсмоктувач і набір для зберігання philips avent

1050 грн
Описание

Тип: Молоковідсоси
Вид молоковідсмоктувача: Ручні

Торг

Комфортне зціджування, хай куди ви підете

Насолоджуйтесь м'яким комфортом портативного ручного молоковідсмоктувача Philips Avent. Він містить технологію природного руху, натхненну смоктальними діями вашої дитини для швидкого відтоку молока. Можна легко регулювати ритм і вакуум. Підходить практично для всіх сосків.

Допомагає швидко зціджувати молоко

Інноваційний силіконовий фланець, натхненний смоктальними діями вашої дитини, стимулює сосок для швидкого відтоку молока. Для комфортного й ефективного зціджування.

М'яка адаптивна силіконова подушечка одного розміру

Один розмір підходить усім. Оскільки всі ми відрізняємося формами та розміром, силіконова подушечка м'яко згинається й пристосовується під вашу статуру. Вона підходить для 99.98% розмірів сосківКомфортн
зціджування, хай куди ви підетеНасолоджуйтесь м'яким комфортом портативного ручного молоковідсмоктувача Philips Avent. Він містить технологію природного руху, натхненну смоктальними діями вашої дитини для швидкого відтоку молока. Можна легко регулювати ритм і вакуум. Підходить практично для всіх сосків.Допомагає швидко зціджувати молоко
Інноваційний силіконовий фланець, натхненний смоктальними діями вашої дитини, стимулює сосок для швидкого відтоку молока. Для комфортного й ефективного зціджування.

М'яка адаптивна силіконова подушечка одного розміру

Один розмір підходить усім. Оскільки всі ми відрізняємося формами та розміром, силіконова подушечка м'яко згинається й пристосовується під вашу статуру. Вона підходить для 99.98% розмірів сосків* (до 30 мм).

Ідеальний для матерів, які зціджуються в дорозі

Молоковідсмоктувач малий і легкий, завдяки чому його легко зберігати та переносити, що робить зціджування в дорозі простим і непомітним.

Легке стимулювання зціджування молока до або між годуваннями

Унікальний, портативний ручний молоковідсмоктувач — ідеальний для матерів, яким потрібне лагідне зціджування молока поза домом або перед грудним годуванням.

Оберіть свій ритм, дотримуйтеся власного відтоку молока

Регулюйте ритм зціджування й всмоктування відповідно до своїх потреб, комфорту та відтоку молока.

Зціджуйтеся, не нахиляючись уперед

Розслабтеся й сидіть зручно під час зціджування — завдяки нашому дизайну, який дає змогу сидіти прямо, а не нахилятися вперед.

Легко мити й налаштовувати

Завдяки невеликій кількості частин наш новий молоковідсмоктувач легко налаштувати й мити.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец

Похожие товары